ملت ایران با همبستگی، اغتشاشگران را سر جای خود نشاند
فارس- نماینده ولی فقیه در فارس گفت: آمریکای جنایتکار می خواست با ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور ناامنی ایجاد کند تا فرصتی برای اهداف شوم خود در این کشور درست کنند اما این حضور انقلابی مردم نقشه های آنان را خراب کرد.
حجت الاسلام والمسلمین دژکام نماینده ولی فقیه در فارس در حاشیه راهپیمایی مردم شیراز و مراسم تشییع شهدای اغتشاشات اخیر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس گفت: مردم شریف ایران اسلامی به ویژه مردم فارس و شهر شیراز با حضور خود بار دیگر حرف خود را به مستکبرین رساندند که ملت ایران پای کار انقلاب ایستاده است.
وی افزود: آمریکای جنایتکار می خواست با ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور ناامنی ایجاد کند تا فرصتی برای اهداف شوم خود در این کشور درست کنند اما این حضور انقلابی مردم نقشه های آنان را خراب کرد.
امام جمعه شیراز ضمن قدردانی از حضور پرشور و گسترده مردم در شیراز و سایر شهرهای فارس اظهارداشت: مردم شریف ایران اسلامی نشان دادند که وحدت و انسجام خود را همواره حفظ کرده اند و اغتشاشگران و آشوب گران را سرجای خود نشاندند.
ارسال نظرات