۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۹
کد خبر: ۸۰۳۴۹۴
جامعه مدرسین در پیامی عنوان کرد؛

راهپیمایی 22 دی؛ حماسه ای ماندگار و باطل السحر توطئه‌های استکبار

راهپیمایی 22 دی؛ حماسه ای ماندگار و باطل السحر توطئه‌های استکبار
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور پیامی از راهپیمایی و حضور گسترده مردم در نقاط مختلف کشور در محکومیت اغتشاشات اخیر تجلیل کرد.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور پیامی از راهپیمایی و حضور گسترده مردم در نقاط مختلف کشور در محکومیت اغتشاشات اخیر در روز دوشنبه (۲۲ دی ماه ۱۴۰۴) تجلیل کرد.
 
متن این پیام بدین شرح است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
کار بزرگ و دشمن شکن ملت عظیم‌الشأن ایران، حماسه ماندگار دیگری خلق کرد و باطل السحر توطئه‌های استکبار شد.
 
حضور در صحنه، بصیرت، همت و تدیّن ملت، نشانه قدرت و اقتدار ایران اسلامی است و این ملت هیچگاه فریب شبهه افکنی و تزویر دشمنان را نخواهد خورد.
 
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر مسئله اقتصاد و لزوم برنامه‌ریزی مناسب و سریع در موضوع معیشت مردم، برای وجود چنین مردم فهیمی، جبهه سپاس بر آستان الهی می‌ساید و مراتب تقدیر و تشکر خود از حضور غیرتمندانه و تاریخی مردم در دفاع از اسلام، قرآن و انقلاب را که در لبیک به ندای هدایتگرانه رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و مراجع معظم تقلید (دامت برکاتهم) صورت گرفت ابراز می‌دارد.
 
إن‌شاءالله ملت رشید ایران مشمول تفضّلات حضرت حق قرار گیرند و قلب مقدس حضرت ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه)، از همه‌ی ملت خشنود گردد.
 
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ارسال نظرات