۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۳
کد خبر: ۸۰۳۴۹۶

برگزاری اجلاس نماز مدیران دستگاه‌های اجرایی در آران وبیدگل

برگزاری اجلاس نماز مدیران دستگاه‌های اجرایی در آران وبیدگل
کاشان- اجلاس نماز مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان آران و بیدگل با حضور مدیر ستاد اقامه نماز منطقه کاشان، امام جمعه، فرماندار و رؤسای دستگاه‌های اجرائی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام بهشتی مشاور علمی ستاد اقامه نماز کشور در اجلاس نماز مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان آران و بیدگل که در در مصلی نماز جمعه این شهرستان برگزار شد، روش‌های دعوت به نماز را تبیین کرد.

وی چهار روش تمهید، تعلیم، تبلیغ و تشویق را از ارکان روش‌های دعوت به نماز دانست و افزود: برخی از این موارد مثل تمهید و تعلیم ارگان‌های دولتی نیز باید به ارگان‌های فرهنگی و مذهبی کمک کنند.

مشاورعلمی ستاد اقامه نماز کشورادامه داد: دعوت به نماز اگر با زبان لین و حسن خلق نباشد، قطعاً اثر چندانی بر جامعه نخواهد گذاشت.

همچنین یوسفیان فرماندار شهرستان آران و بیدگل نیز در این اجلاس گفت: ترویج فرهنگ اقامه نماز از پر اهمیت‌ترین مباحثی است که باید به آن پرداخته شود.

در اجلاس نماز مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان آران و بیدگل از دو نفر از دبیران سابق ستاد اقامه نماز و پنج نفر ازمدیران ادارات و پنج نفر از مدیران مدارس فعال در حوزه نمازی تقدیر و تجلیل شد. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات