۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
کد خبر: ۸۰۳۵۳۱

گزارش رسا از تعرض و حمله اغتشاشگران به مدارس علمیه

گزارش رسا از تعرض و حمله اغتشاشگران به مدارس علمیه
تروریست های مسلح علاوه بر خسارات بسیار زیادی که به اموال عمومی و خصوصی مردم زدند، به 89 مدرسه علمیه نیز هجوم برده و اقدام به وارد آوردن خسارت و آتش سوزی کرده اند.
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، در پی فراخوان معاندان و دشمنان مردم ایران اسلامی، عده ای تروریست مسلح در چند روز اخیر به خیابان آمده و با اقدامات داعش گونه امنیت مردم را مختل کردند.
 
بر اساس این گزارش، این تروریست های مسلح علاوه بر خسارات بسیار زیادی که به اموال عمومی و خصوصی مردم زدند، به 89 مدرسه علمیه نیز هجوم برده و اقدام به وارد آوردن خسارت و آتش سوزی کرده اند.
 
هجوم اغتشاشگران به گونه ای بوده که عمده این مدارس در حال حاضر غیر قابل استفاده می باشد.
 
شماری از طلاب حوزه علمیه هم در جنایت تروریست های مسلح و در دفاع از میهن اسلامی به شهادت رسیدند که آمار دقیق آن متعاقبا از سوی خبرگزاری رسا منتشر می شود.
ارسال نظرات