مسؤولان بازار را به حال خود رها نکنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز در خطبه های نماز جمعه هفته گذشته شهر در مصلای اعظم امام خمینی(ره) با اشاره به جراحی اقتصادی صورت گرفته توسط دولت اظهار داشت: حالا که دولت با کار کارشناسی اقدام به چنین تصمیمی گرفته، ما نیز از آن حمایت می کنیم اما باید دانست که یکسری نگرانیها در این خصوص بین مردم وجود دارد.
وی ادامه داد: به وجود آمدن گرانیها با طرح حذف ارز ترجیحی طبیعی بود اما باید در برابر این گرانیها، دولت تدابیری داشته باشد که از جمله آن افزایش یارانه ها و مبلغ کالابرگ خواهد بود.
مبلغ کنونی کالابرگ، جوابگوی گرانیها نخواهد بود
امام جمعه تبریز با بیان اینکه مقدار کنونی کالابرگ، جوابگوی تورم نخواهد بود، گفت: مردم انتظار دارند افزایش مبلغ آن را دارند و این خواسته، به حق است و دولت باید به آن توجه کند.
نسبت به خطای مفسدان اقتصادی چشمپوشی نشود
حجت الاسلام والمسلمین مطهریاصل بخشی از جنگ آمریکا و اسرائيل علیه جمهوری اسلامی را جنگ اقتصادی دانسته و تصریح کرد: باید قوانین زمان جنگ را پیاده کرده و نسبت به مفسدان اقتصادی هیچگونه ارفاق و چشمپوشی نشود.
وی، عدالت را اصل مسلم در جمهوری اسلامی دانسته و گفت: اما باید با قاطعیت و صریح با محتکران، گران فروشان و ملتهبسازان بازار برخورد کرد؛ از تولیدکنندگان و توزیع کنندگان متخلف گرفته تا متخلفان خرد.
مسؤولان، بازار را به حال خود رها نکنند
امام جمعه تبریز، نظارت با دیگر اصل واجب عنوان کرده و اذعان داشت: نباید بازار را به حال خود رها کرد بلکه مسوولان باید نسبت به آن، نظارت جدی داشته باشند؛ این مورد می تواند از تذکرات شفاهی و کتبی گرفته تا به برخوردهای جدی ختم شود.
مردم برای خرید اقلام، عجله نداشته باشند
وی همچنین از مردم خواست که نسبت به خرید اقلام مختلف عجلهای نداشته باشند و ادامه داد: اقلام کالابرگ به وفور وجود دارد و در روزهای آتی، بازار از این اقلام، اشباع خواهد شد اما در این بین مردم نباید برای خرید، عجله بیش از حد داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل افزود: اینکه ما چندین برابر نیازمان خرید کنیم، فرصت خرید را از فرد دیگر می گیریم؛ پس باید در این شرایط با صبر و تحمل پیش برویم.
اغتشاشات مسلما توطئه دشمن خارجی بود
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به موضوع اغتشاشات صورت گرفته در کشور نیز بیان داشت: این اغتشاشات مسلما توطئه دشمن بوده و به هیچ وجه در داخل کشور برنامهریزی نشده بود آمریکا موضوع را مدیریت کرده و اسرائیل به صحنه امد.
هدف دشمن برای تجزیه ایران
وی با تشریح نقشه این اغتشاشات ابراز کرد: دشمنان به دنبال تجزیه ایران و از بین بردن حکومت جمهوری اسلامی ایران بودند که این اهداف آنان در سایه تبیین رهبری و بصیرت افزایی ایشان، حضور و بصیرت مردم و برخورد بسیار سریع نیروهای اطلاعاتی، انتظامی و قضایی خنثی شد.
معترضان صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند
امام جمعه تبریز با اشاره به عشق مردم آذربایجان به مقام معظم رهبری تصریح کرد: مردم، بازاریان، کارمندان و حتی معترضان و منتقدان به دولت، صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند.
قدردانی از حافظان امنیت
وی با قدردانی از نیروی انتظامی، بسیج، سپاه و ارتش گفت: در جریان این اغتشاشات، بسیاری از این افراد اجازه آسیب رسیدن به مردم را نداده و خود، مظلومانه شهید شدند.
حجت الاسلام والمسلمین مطهریاصل متذکر شد: ننگ بر آمریکا که افراد مطرود را در سازمان ملل به عنوان مردم ایران جا میزند اما مردم ایران کسانی هستند که در تجمعات ضدتروریستی حاضر شده و مثل همیشه از انقلاب و آرمانهایش دفاع کردند.