۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۵
کد خبر: ۸۰۴۵۰۸
جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کاشان:

دشمن نماد‌های ملی و دینی ملت ایران را نشانه گرفته است

دشمن نماد‌های ملی و دینی ملت ایران را نشانه گرفته است
کاشان- سرهنگ رضا زاده گفت: فتنه ها‌ی اخیرنه تنها برای نابودی امنیت جامعه، بلکه برای تخریب هویت ملی و دینی ما طراحی شده بودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، سرهنگ حمیدرضا زاده در مراسم بزرگداشت شهید طا‌ها عزیزی خواه که در روستای برزآباد این شهرستان برگزار شد، گفت: ملت ایران، با صمیمیت و ایمان و تلاش دشمنان نظام و اسلام را شکست داد.

وی افزود: دشمن با آتش زدن مساجد، حسینیه‌ها، قرآن و امام زاده‌ها، هویت دینی و الهی ما را نشانه گرفت و تلاش کرد با ایجاد اختلافات و درگیری، به هویت پیوستگی ما ضربه بزند.

به گفته وی سوزاندن مسجد و مجسمه‌ها و تصاویر ملی، بیانگر این است که دشمن نماد‌های ملی و دینی ملت ایران را نشانه گرفته است.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کاشان با بیان اینکه بسیج برای جوانان شور آفرین، برای دوستان غرور آفرین و برای دشمنان زجر آفرین است، تأکید کرد: امروز ما باید با انتخاب درست راه شهدا را ادامه بدهیم.

لازم به ذکر است، شهید طا‌ها عزیزی خواه در حمله تروریستی حمله به مسجد پاکدشت به درجه رفیع شهادت نائل شد. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات