امام جمعه الوار گرمسیری اندیمشک:
حجاب نماد اسلامگرایی در جامعه جهانی است
خبرگزاری رساـ امام جمعه الوار گرمسیری اندیمشک حجاب را نماد اسلام گرایی در جامعه جهانی دانست و خواستار اقدام جدی مسؤولان برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف شد.
![حجاب اسلامي](/Original/1389/04/18/IMAGE634142923612187500.jpg)
حجت الاسلام محمد جواد حسینی منش، امام جمعه بخش الوار گرمسیری، شهرستان اندیمشک، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز خانواده را مهمترین رکن تربیت در جامعه خواند و اظهار داشت: اگر خانوادهای بتواند برای تربیت برنامهریزی منظمی داشته باشد، محیط و شرایط اجتماعی نقش زیادی در تربیت فرزندان نخواهد داشت.
حجت الاسلام حسینی منش از رسانه ملی به عنوان منبر بزرگ اسلام یاد کرد و خاطر نشان کرد: رسانه ملی باید مروج ارزش های اسلامی باشد و هر زمان که عوامل دشمن سعی در زیر سؤال بردن ارزشهای اسلامی داشتند با ابهامزدایی و روشنگری از حریم اسلام دفاع کند.
رییس شورای فرهنگ عمومی هفتکل حجاب را از راهکارهای کلیدی اسلام برای تأمین سلامت و امنیت عمومی جامعه دانست و تصریح کرد: حجاب و عفاف موجب تامین امنیت عمومی و روانی جامعه و ضامن اجرای سایر شئون اسلامی و الهی است.
امام جمعه الوار گرمسیری حجاب را نماد اسلام گرایی در جامعه جهانی معرفی و خاطر نشان کرد: همه مردم به خصوص مسؤولان موظف به ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و اقدام مؤثر و جدی در این زمینه هستند؛ زیرا در صورت کوتاهی، جوامع غربی به طمع کمرنگکردن ارزشهای اسلامی ما وارد صحنه میشوند.
وی خطاب قرآن نسبت به حجاب زنان پیامبر و رابطه آن ها با جامعه را نشان از اهمیت عملکرد رهبران جامعه اسلامی و وابستگان آنها در فراگیرشدن ارزشهای اسلامی دانست و تصریح کرد: مسؤولان با پیروی از احکام الهی و دقت در گفتار و عملکرد خود و اطرافیانشان می توانند نقش مهمی در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف ایفا کنند./945/ت302/س
ارسال نظرات