۱۹ تير ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۷
کد خبر: ۸۰۵۲۹

مدرسه علمیه سطح 4 خواهران در خوزستان تأسیس می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه‌های علمیه منطقه دو خواهران کشور از تأسیس مدرسه علمیه مقطع سطح چهار در سال آینده خبر داد.
حجت الاسلام مصطفي آل مبارک مدير جديد منطقه دو حوزه علميه خواهران کشور
حجت الاسلام مصطفی آل مبارک، مدیر حوزه های علمیه خواهران منطقه دو کشور، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به تأسیس مدرسه سطح چهار در سال آینده اظهار داشت: با توجه به استعداد و توانمندی که در استان خوزستان وجود دارد، نخستین مدرسه سطح چهار خواهران در سال آینده برای مقطع دکترا فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

وی با بیان این که برای سال نخست شصت طلبه خواهر پذیرش خواهیم کرد، به سطح علمی خواهران طلبه خوزستان در کشور اشاره کردو گفت: استان خوزستان برخلاف سایر استان‌ها، به تنهایی یک منطقه از مناطق حوزه علمیه خواهران کشور را تشکیل می‌دهد.

حجت الاسلام آل مبارک وضعیت آموزشی و پژوهشی استان را مطلوب دانست و ابراز داشت: حوزه های علمیه خوزستان از نظر علمی در وضعیت خوبی قرار دارند و در بعضی از مراتب علمی جایگاه نخست را دارا هستیم؛ خانم موسوی از استادان ‌حوزه علمیه خواهران خوزستان به عنوان استاد برتر فلسفه در کشور معرفی شد و این نشان از استعداد برتر خوزستان در سطح علمی است./945/پ202/س

ارسال نظرات