۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۸
کد خبر: ۸۰۶۰۷۹
مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان فارس: 

چشم دنیا به حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن ماه دوخته است

چشم دنیا به حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن ماه دوخته است
فارس- حجت الاسلام والمسلمین حاجی پورتاکید کرد: امسال شامگاه 21 بهمن و در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، به صورت زائدالوصفی مورد توجه دنیاست که با محوریت مساجد، گلبانگ الله اکبر از ماذنه‌ها به گوش جهانیان خواهد رسید. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام والمسلمین عادل حاجی پور، مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان فارس  در سومین گردهمایی دبیران امور مساجد شهرستان‌های استان فارس گفت: امسال شامگاه 21 بهمن که در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی است، به صورت زائدالوصوفی مورد توجه دنیاست که با محوریت مساجد گلبانگ الله اکبر از ماذنه‌ها به گوش جهانیان خواهد رسید. 

وی خاطرنشان کرد: در این شب، احتمال هنجارشکنی جبهه مقابل هم وجود خواهد داشت اما ماذنه‌های مساجد و اماکن مذهبی با همراهی همیشگی مردم، با گلبانگ تکبیر و نورافشانی به خوبی ایفای نقش خواهند کرد. 

حجت الاسلام والمسلمین حاجی پور افزود: لازم است در این خصوص و حضور پرشور مردمی در راهپیمایی 22 بهمن در مساجد علاوه بر تبیین اهمیت موضوع، اطلاع رسانی از سوی ائمه جماعات صورت گیرد. 

لازم به ذکر است؛ سومین گردهمایی دبیران امور مساجد شهرستان‌های فارس به همت مرکز رسیدگی به امور مساجد و با حضورمسئولین و نمایندگان عضو قرارگاه راهبری مساجد استان به میزبانی دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز برگزار شد.

ارسال نظرات