۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۶
کد خبر: ۸۱۰۲۲۸

فرزندان ملت در نیروهای مسلح هیمنه پوشالی دشمن را درهم شکستند

فرزندان ملت در نیروهای مسلح هیمنه پوشالی دشمن را درهم شکستند
چهارمحال و بختیاری - نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: فرزندان ملت بزرگ و قهرمان ایران در نیروهای مسلح هیمنه و شوکت آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب را در هم شکستند و دشمن را خار و خفیف کردند. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در خطبه‌های نماز عید فطر در مصلی امام خمینی (ره) شهرکرد با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و سرافرازی و سربلندی ملت غیور ایران اسلامی، اظهار کرد: هدف از ماه مبارک رمضان بر طبق نص صریح قرآن، رسیدن به تقوای الهی است و مومنان در طول یک‌ماه بندگی و امساک، به مقام تقوا می‌رسند که در طول سال باید این دستاورد معنوی را حفظ و مراقبت کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی با ذکر اینکه آخرت‌باوری و فکر آخرت یکی از مراقبت‌های مومنان باید باشد، ادامه داد: ما باید اعتقادات خود را به جهان پس از مرگ و حیات اخروی تقویت کنیم و اگر باور ما در این عرصه قوی شود، همه ابعاد زندگی ما مملو از معنویت و دوری از گناه خواهد شد.

فرزندان ملت در نیروهای مسلح دشمن را خار و خفیف کردند

برکات ماه مبارک رمضان برای کل سال 

امام جمعه شهرکرد بیان کرد: عاقبت‌اندیشی برای گناهان نیز باعث می‌شود انسان در عواقب اعمال و رفتار ناپسند خویش تفکر کند و لذا تا حد امکان از گناهان دوری می‌کند چرا که عاقبت گناه، روسیاهی و شقاوت و کم شدن رزق و عدم توفيق خواهد بود. 

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی با یادآوری اینکه انسان باید خداوند را در همه لحظات زندگی حاضر و ناظر بر کارها ببیند، ادامه داد: پندپذیری و گوش فرا دادن به نصیحت و مراقبه و خویشتن‌داری از دیگر بایسته‌های مومن هوشمند و عاقل است که باعث سعادت بشر می‌شود.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری در بخش دیگری از خطبه‌ها با تصریح اینکه ملت ایران تصمیم گرفت شاه بی‌لیاقت را خلع کند و با سیاست‌های استعماری آمریکا در بیفتد، افزود: ملت ایران مورد تحریم و تهدید، فریب و نفوذ، حمله و ترور شخصیت‌های بزرگ قرار گرفت اما کوتاه نیامد و به رهبری امامین انقلاب محکم‌تر و منسجم‌تر، ایستادگی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی افزود: در سال پرماجرای ۱۴۰۴ نیز با ترفندها و توطئه‌هایی همچون مذاکره و تهدید و بعد جنگ ۱۲ روزه و فتنه دی‌ماه خواست به اهدافش برسد اما با رهبری حکیمانه امام شهید و هوشیاری و بیداری ملت عظیم‌الشأن راهی از پیش نبرد.

فرزندان ملت در نیروهای مسلح دشمن را خار و خفیف کردند

توطئه‌های دشمن علیه ملت ایران در سال ۱۴۰۴

وی بیان کرد: دوباره ایران را به مسیر مذاکره با شرایط غیرممکن کشاند و ایرانیان در مورد این شرایط مذاکره نکردند، دشمن خبیث و فلک‌زده آمریکایی صهیونی وقتی سر میز مذاکره دید که ملت ما بر عزم خود استوارند، وارد جنگ شدند تا شاید این نظام را و ایران را سرنگون و تجزیه کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی اظهار کرد: دشمن وقیح و بی‌شرم به ایران اسلامی حمله کرد و سید عزیز ما و نزدیکان ایشان و بسیاری از سران و فرماندهان نظامی، سیاستمداران و دولتمردان را مظلومانه به شهادت رساندند، دانش‌آموزان بی‌گناه را به خاک و خون کشیدند، به مردم غیرنظامی حمله کردند و به شهادت رساندند.

امام جمعه شهرکرد با تأکید بر اینکه ملت قهرمان ایران پابرجا در صحنه مانده است، ادامه داد: در همین گیر و دار، مجلس خبرگان رهبری جای خالی رهبر شهید و پدر دلسوز ملت را با تعیین آیت‌الله سیدمجتبی‌ خامنه‌ای پُر کردند و این رهبر جوان و دانشمند، تحفه نایاب و تربیت یافته دستان پربرکت رهبر شهیدمان را به عنوان امام سوم انقلاب اسلامی معرفی کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی تصریح کرد: فرزندان ملت بزرگ و قهرمان ایران در نیروهای مسلح هیمنه و شوکت آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب را شکستند و پیروزی را فراهم کردند، دشمن را خار و خفیف کردند. اگرچه ما هم فراوان خسارت دیدیم و فرزندان جوان و برومند از دست دادیم و ملت ایران سخاوتمندانه شهدای خود را بر دستان خود حمل و به خیل شهدا ملحق کردند.

امام جمعه شهرکرد با درخواست از عموم مردم برای استمرار شرکت در تجمعات مردمی، یادآور شد: ملت ایران این روزها با شرکت پرشور در تجمعات در شهرها نشان داده است که راه رشد و استقلال را طی کرده و دیگر زیر بار سلطه بیگانه نمی‌رود. 

فرزندان ملت در نیروهای مسلح دشمن را خار و خفیف کردند

ضرورت استمرار حضور خیابانی ملت ایران 

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی با بیان اینکه نیروهای مسلح در میدان جنگ و مردم ما در صحنه از انقلاب مراقبت می‌کنند، افزود: مسئولان با دیدن این مردم پای کار، برای خدمت سر از پا نمی‌شناسند و جانانه در خدمت مردم هستند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب، گفت: ایشان در پیامشان اشاره داشتند که مردم دید و بازدیدها را داشته باشند و عروس و دامادها به خانه بخت بروند و البته رعایت حال خانواده‌های شهدای جنگ را داشته باشند.

فرزندان ملت در نیروهای مسلح دشمن را خار و خفیف کردند

ارسال نظرات