۱۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۱
کد خبر: ۸۱۰۸۹۳

شاعر مداحی مشهور «بزن که خوب می‌زنی»؛ یک روحانی فعال در عرصه شعر آیینی

شاعر مداحی مشهور «بزن که خوب می‌زنی»؛ یک روحانی فعال در عرصه شعر آیینی
یک روحانی، با سابقه‌ای درخشان در سرودن اشعار مذهبی، به عنوان خالق اثر پرطرفدار «بزن که خوب می‌زنی» معرفی شده است؛ خبری که موجب توجه دوباره به نقش روحانیون در تولیدات فرهنگی و آیینی شده است.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، اطلاعات منتشرشده از سوی برخی فعالان رسانه‌ای نشان می‌دهد شاعر قطعه مداحی پرمخاطب «بزن که خوب می‌زنی»، حجت الاسلام علی مقدم یک روحانی است. این موضوع واکنش‌ها و توجه تازه‌ای را در فضای فرهنگی و مذهبی برانگیخته و از آن به عنوان نمونه‌ای از حضور چهره‌های روحانی در تولیدات هنری و آیینی یاد می‌شود.

شاعر این اثر پیش از این نیز در حوزه شعر مذهبی و آئینی فعالیت داشته و برخی از سروده‌های او در مراسم مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. آشنایی با ادبیات آیینی و تجربه حضور در فضاهای مذهبی از جمله عواملی عنوان شده که بر شکل‌گیری این اثر تأثیر داشته است.

انتشار این خبر موجب شد برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی به نقش و سهم روحانیون در تولیدات مذهبی پرطرفدار اشاره کنند و آن را نمونه‌ای از مشارکت فعال آنان در جریان‌های فرهنگی توصیف نمایند.

به گفته نزدیکان این شاعر، او همچنان در حال تولید سروده‌های تازه برای برنامه‌های آیینی و مناسبت‌های مذهبی است.

ارسال نظرات