۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۱
کد خبر: ۸۱۲۵۰۲
آیت‌الله رجبی:

باید قدر اتحاد مقدس را دانست/ دشمن با جنگ رسانه‌ای و دروغ‌پردازی به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به مسئولان است

باید قدر اتحاد مقدس را دانست/ دشمن با جنگ رسانه‌ای و دروغ‌پردازی به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به مسئولان است
نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: همان‌هایی که می‌گفتند سه‌روزه نظام شما را ساقط می‌کنیم، امروز در حال افول هستند و بینی استکبار جهانی به خاک مالیده شده است. صهیونیست‌ها می‌گفتند ایران تمام شد، اما امروز خودشان در صحنه جهانی به‌عنوان قدرتی شکست‌خورده مطرح‌اند و نظام جمهوری اسلامی به‌عنوان یک قدرت اثرگذار مطرح است.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت‌الله محمود رجبی نماینده مجلس خبرگان رهبری در اجتماع مردمی امام‌زاده سید علی (ع) قم ابراز داشت: قدر این اتحاد و این تجمعات و این راهپیمایی‌های شبانه را بدانید. قرآن کریم می‌فرماید: پیامبر اگر آنچه در زمین هست را هزینه می‌کرد تا بین قلوب وحدت ایجاد کند، نمی‌توانست. این وحدت دل‌ها و جان‌ها که امروز به وجود آمده، همان «اتحاد مقدس» است که ارزشش به اندازه همه آنچه در زمین است.

وی ادامه داد: این وحدت برای رزمندگان ما پشتوانه و انرژی قوی است، برای دشمنان ما موجب وحشت و حیرت است و برای دوستان ما در جبهه مقاومت موجب امیدواری است و بدون شک، زمینه‌ساز پیروزی نهایی است.
 
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: در قرآن در دو جا خطاب به مسلمانان آمده است که اگر شما دین خدا، رهبرانتان و کشور اسلامی را یاری نکنید، «یستبدل قوماً غیرکم»، خدا عده دیگری را به جای شما می‌آورد، «ثم لا یکونوا امثالکم»، آن‌ها مثل شما نیستند؛ آن‌ها پای دینشان، پای کشورشان و پای رهبرشان می‌ایستند.
 
سخنران مراسم ادامه داد: درباره این قوم فرمود: «یحبهم الله و یحبونه»، خدا آن‌ها را دوست دارد و آن‌ها خدا را دوست دارند، «یجاهدون فی سبیل الله» همواره در حال جهادند و از سرزنش و تهدید هیچ‌کس نمی‌ترسند، در برابر مؤمنین متواضع‌اند و در برابر کفار سرسخت و شکست‌ناپذیر.
 
آیت الله رجبی تصریح کرد: وقتی سؤال شد این قوم چه کسانی هستند، پیامبر دست بر شانه سلمان گذاشتند و فرمودند از قوم این هستند؛ یعنی شما مردم این مدال افتخار را از سوی قرآن و پیامبر بر سینه دارید. این تجمعات را هرچه می‌توانید باشکوه‌تر برگزار کنید که پیروزی نزدیک است.

وی با بیان اینکه آن‌ها گفتند سه‌روزه؛ امروز خودشان در حال افول‌اند، خاطرنشان کرد: تا اینجا، شما در عرصه‌های مختلف پیروز میدان هستید؛ در عرصه نظامی، در عرصه سیاسی و در عرصه بین‌المللی. ده‌ها مورد از این پیروزی‌ها وجود دارد که شما به آن رسیده‌اید.

نماینده مجلس خبرگان رهبری افزود: همان‌هایی که می‌گفتند سه‌روزه نظام شما را ساقط می‌کنیم، امروز در حال افول هستند و بینی استکبار جهانی به خاک مالیده شده است. صهیونیست‌ها می‌گفتند ایران تمام شد، اما امروز خودشان در صحنه جهانی به‌عنوان قدرتی شکست‌خورده مطرح‌اند و نظام جمهوری اسلامی به‌عنوان یک قدرت اثرگذار مطرح است.

آیت الله رجبی گفت: در عرصه مذاکرات هم، مذاکره‌کنندگان ما با عزت و اقتدار ایستاده‌اند و آمریکایی‌ها وقتی دیدند نمی‌توانند در برابر منطق و قدرت ما حرفی بزنند، عقب‌نشینی کردند. آنچه در این روزها از سوی آمریکا گفته می‌شود، دروغ است؛ هیچ قولی به آن‌ها داده نشده است و آنچه مطرح می‌کنند، خلاف واقع است.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) افزود: قدرت جمهوری اسلامی به‌گونه‌ای است که حتی در برخی حوزه‌ها، معادلات جهانی را تحت تأثیر قرار داده است.

وی با تاکید بر اینکه در اوج تهدید، شما ایستادید و فریاد زدید، ابراز داشت: یکی از پیروزی‌ها همین آرامشی است که شما در برابر دشمن دارید. دشمن فشار می‌آورد، اما شما در صحنه حاضر می‌شوید. در حالی که دشمن حمله و تهدید می‌کرد، شما نه‌تنها نترسیدید، بلکه فریاد زدید: «مرگ بر آمریکا» و «الله‌اکبر».
 
وی با بیان اینکه این آرامش و این ایستادگی، نعمتی است که خداوند به شما عطا کرده است، تصریح کرد: ملتی که در دل تهدید و فشار این‌گونه در میدان حاضر می‌شود، در مسیر پیروزی قرار دارد و این همان چیزی است که دشمن را دچار حیرت می‌کند.
 
آیت الله رجبی گفت: به شکرانه این پیروزی‌ها، تضرع به درگاه الهی و توسل به اهل‌بیت (ع) را فراموش نکنید؛ دعای توسل، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و سوره فتح که توصیهٔ رهبر شهیدمان (ره) بود را بخوانید و ثواب آن را به روح مطهر ایشان هدیه کنید.
 
وی اظهار کرد: مراقب این اتحاد مقدس و این تجمعات باشید؛ دشمن برای برهم زدن این اتحاد و کمرنگ کردن حضور شما، هر کاری که بتواند انجام خواهد داد. دشمن می‌خواهد با جنگ رسانه‌ای و دروغ‌پردازی، مردم را دچار یأس کند و آن‌ها را نسبت به مسئولین بدبین کند؛ هر سخنی که موجب تفرقه و یأس شود، در مسیر دشمن است.
 
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: بدانید وجود رهبر، نعمتی بزرگ است؛ دشمنان از این رهبری هراس دارند و تبعیت از رهبری و فصل‌الخطاب دانستن سخن ایشان، عامل قدرت و عزت است.
ارسال نظرات