۲۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۹
کد خبر: ۸۲۰۳۹۸
مدیر سابق حوزه علمیه منطقه کاشان:

دشمن با «اسلام تفهیمی» در پی گرفتن دین از جوانان است+ فیلم

دشمن با «اسلام تفهیمی» در پی گرفتن دین از جوانان است+ فیلم
کاشان- حجت الاسلام فرجی با اشاره به اینکه ما به سراغ دین تعلیمی، دینی که انسان را از مدار خارج می‌کند رفته‌ایم، گفت: تا امروز به دنبال اسلام تعلیمی بوده‌ایم، به همین دلیل بسیاری از مطالب تاریخ اسلام در دانشگاه‌ها بیان نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام منصور فرجی جمعه شب در مراسم عزاداری امام حسین (ع) و گرامیداشت شهدای حج و زیارت که در حسینیه شهدای حج اداره حج و زیارت کاشان برگزار شد گفت: علم نوری است که خدا در قلب کسی که طهارت و آمادگی دارد قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه علمی که از خدا دریافت می‌کنیم علم توحید و خداشناسی و علم دین است و یک علم دین و یک فهم دین داریم، به لزوم مراجعه به کتاب شهید بهشتی با عنوان اسلام تسلیمی و اسلام تعلیمی و اسلام تفهیمی مراجعه نکنیم تأکید کرد: از این نسخه کتاب مدت زیادی است که دور شده و آثار و آسیب‌های دور شدن از آن در جامعه بروز و ظهور دارد، چرا که به سراغ اسلام تفهیمی نرفته‌ایم.

حجت الاسلام فرجی با بیان اینکه تا به امروز به دنبال اسلام تعلیمی بوده‌ایم و بسیاری از مطالب تاریخ اسلام در دانشگاه‌ها بیان نشده است، گفت: حجت الاسلام حاج علی اکبری رئیس ستاد نماز جمعه می‌فرماید، امام شهید سه سال قبل می‌فرماید، دینی که در دبیرستان و آموزش و پرورش آموزش داده می‌شود، جز تنفراز دین هیچ دستاورد دیگری ندارد.

وی با اشاره به اینکه ما به سراغ دین تعلیمی، دینی که انسان را از مدار خارج می‌کند رفته‌ایم، تصریح کرد: ما باید تاوان ناشیگری‌های برخی از مسؤولان بدهیم، کتاب‌های معارفی که در خارج از کشور برای جلسات جوانان شیعی توزیع می‌شود هر دوسال یکبار تغییر می‌کند.

به گفته وی کتاب‌های جوانان شیعه انگلستان تنها دو سال اعتبار دارد، بعد از دو سال تغییر می‌کند، اما کتاب‌های معارف ما بعد از سه دهه تدریس منقضی نمی‌شود، کتاب‌های دینی آموزش و پرورش بعد از ۲۰ سال تنها عبارت آن تغییر می‌کند.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: دین و آموزه‌های دینی را از جوانان می‌گیرند و دینی را به نام دین و قرآن و تفسیر و نهج البلاغه به جوانان می‌دهند که دستاورد آن از دست دادن دین است.

حجت الاسلام فرجی گفت: اگر تصور کنیم دشمن ما دشمنی نمی‌کند باید در خود تردید کنیم، چرا که دشمن همیشه دشمن است مخصوصا دشمنی که از دشمنی فیزیکی نا امید است به سراغ دشمنی علمی و فرهنگی و دینی می‌رود.

وی ادامه داد: فرانسیس فوکویاما ژاپنی اسلام شناس و نظریه پردازی است که ۵ هزارجوان دانشجوی مسیحی و یهودی از سراسر دنیا را در دانشگاه‌های ویژه مذهب شیعه شناسی با هدف رخنه در بین شعیان و گرفتن دین از جوانان شیعه آموزش می‌دهند.

استاد حوزه و دانشگاه، نفوذ درهیئات مذهبی، نفوذ در کتاب‌های مذهبی، اعتقادات و پراکندگی شبهات را بخشی از فعالیت‌های آنها دانست و یکی از ۵ هزار دانش آموختگان آنها را جولانی رئیس دولت خود خوانده سوریه دانست و گفت: ما هرچه از دین فاصله بگیریم آسیب‌های دینی در زندگی ما و اخلاق و تربیت ما اثرگذار است.

به گفته وی امروز برخی از مداحی‌ها کفر محض است، کسی که اشعار آن را گفته و کسی که این اشعار را می‌خواند حتما کافر است، چرا که اعتقاد دارند امیرمومنان (ع) به جای ما نماز خوانده و لازم نیست نماز بخوانیم، بنابراین که نماز نمی‌خواند و به نمار اعتقاد ندارد کافر و بی دین است.

حجت الاسلام فرجی با اشاره به اینکه در میان غفلت مسؤولان برخی هیئات مذهبی چنین مداحانی را به کاشان دعوت می‌کنند و ده‌ها میلیون تومان به او دستمزد می‌دهند تا جوان‌های ما را بی دین و بی نماز کنند، گفت: کاشان بعد از شهر‌های مشهد، قم و یزد چهارمین شهری است که دشمن برایش برنامه ریزی دارد.

وی افزود: امروز برخی از هیئات مذهبی هرکسی را می‌خواهند دعوت می‌کنند و هر چیزی را هم که بخواهند می‌خوانند و بالای منبر‌های هرچیزی را بدون استناد به روایات بیان می‌کنند و کفر می‌گویند.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: امام سجاد (ع) می‌فرماید، مراقب چیز‌هایی که به نام دین نفوذ می‌کند تا دین را از جوانان بگیرند باشید، اینها کسانی که دین دارند و دین را خوب می‌شناسند، اما بی دین هستند و آمدند با دین شناسی خود، دین جوانان ما را بگیرند.

وی نماز خواند امیرمومنان (ع) به جای همه شیعیان، خدا نیازی به نماز ما ندارد، امام حسین شهید راه نماز شد را از جمله شبهات دهگانه‌ای مطرح شده از سوی برخی مداحان و سخنرانان برای انحراف جوانان اعلام کرد و اظهار داشت: با ایجاد این شبهات به دنبال دور کردن جوانان از نماز هستند در حالیکه بعد از مرگ نخستین سوال از نماز است و قبولی همه اعمال در گرو قبولی نماز است، بنابراین اگر این مطالب برای جوانان بیان نشود، جوانان ما پای برخی منابر و مجالس دین خود را از دست خواهند داد. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

 

تعداد بازدید : 2
ارسال نظرات