امام جمعه آبادان:
حضور در مساجد سلامت رفتارهای اجتماعی را تضمین میکند
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه آبادان گفت: مسجد مکانی است برای تنویر افکار مسلمانان و حضور در مسجد سبب تضمین سلامت رفتارهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی افراد جامعه میشود.
حجت الاسلام عبدالله محمدی اصفهانی، امام جمعه آبادان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، بنیان و اساس مساجد را تقوای الهی دانست و اظهار داشت: مساجد پایگاه بزرگ معنوی، عقیدتی، اخلاقی و تربیتی است و در آیات و روایات اهمیت زیادی به نقش و جایگاه مساجد در گسترش نورانیت و تقوای الهی در زندگی انسانها داده شده است.
امام جمعه آبادان مسجد را پایگاهی جهت وحدت و انسجام امت اسلامی خواند و ابراز داشت: مسجد مکانی است برای تنویر افکار مسلمانان و حضور در مسجد سبب تضمین سلامت رفتارهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی افراد جامعه میشود.
وی خاطرنشان کرد: مسجد پایگاهی است که در آن مبلغان دینی اولویتها و ضرورتهای دینی را برای مردم تبیین می کنند و اشخاصی که به مساجد جذب می شوند ترسیمشان از زندگی، حرکت در مسیر الهی و مبارزه با ظلم است از این رو در دوران انقلاب مساجد نقش حیاتی جهت انسجام نیروهای انقلابی در مبارزه با طاغوت ایفا می کرد و می توان گفت ستون فقرات نظام شاهنشاهی را اصحاب مسجد در هم شکستند.
حجت الاسلام محمدی اصفهانی یکی از اثرات حضور در مساجد را آشنایی با تکالیف و مسؤولیت های دینی دانست و اظهار داشت: در مساجد بود که خیل عظیم سپاهیان اسلام در دوران دفاع مقدس با وظایف دینی و تکلیف بزرگ الهی یعنی دفاع از اسلام و تمامیت ارضی آشنا شدند و در راه گام نهادند.
امام جمعه آبادان کمک نهاد ها و دستگاههای دولتی به مساجد را بخشی از وظیفه دینی آنها برشمرد و خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب دریافت کمک از نظامی که سمت و سوی الهی نداشت در بعضی مواقع امکان این را به وجود می آورد که نیروهای مسجد نتوانند رسالت خود را به خوبی انجام دهند.
وی ادامه داد: امروز که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با محوریت مقام معظم رهبری بر سر کار است کمک به مسجد جهت رونق فعالیت های دینی و مذهبی از وظایف دولت به حساب می آید و طبق آیات قرآن جزء ایمان مردم محسوب شده و نباید از این مسأله غافل شد.
حجت الاسلام محمدی اصفهانی شکل گیری الفبای پیوند و ارتباط با ارزش های اسلامی را در خانواده دانست و بیان داشت: آموزه های دینی و اخلاقی، در خانواده پس از آن در مدرسه و سپس در یک سیر تکاملی در مسجد تقویت می شود از این رو خانواده متعهد برای تقویت بنیه دینی و اعتقادی فرزندان خود از همان کودکی آنها به مسجد می برند.
امام جمعه آبادان بر لزوم تدوین و برنامه ریزی یک روش جامع جهت انجام سیر آموزشی و تربیتی در مساجد تأکید و خاطرنشان کرد: باید با برنامهریزی مناسب در ایام تحصیل و اوقات فراغت دانشآموزان و با همکاری معلمان و خانوادهها انسجام و وحدت میان مدرسه و مسجد به وجود آورد و سطح معرفت دینی و آگاهی دانش آموزان را در مسائل دینی و اعتقادی بالا برد./945/ت302/س
ارسال نظرات