۰۹ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۸۵۲۶۴
مسوول تشکلهای سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان:

شب قدر با هیچ شب دیگری قابل مقایه نیست

خبرگزاری رسا ـ مسؤول تشکلهای سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به جایگاه سب قدر در قرآن مجید گفت: شب قدر با هیچ شب دیگری قابل مقایسه نیست.
شب قدر با هیچ شب دیگری قابل مقایه نیست
حجت الاسلام حسن بابایی مسؤول تشکلهای سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به وجود ایام و زمان های مقدس در اسلام، گفت: این زمانهای مقدس در ادیان دیگر نیز وجود داشته است.

وی بیان داشت: در هر زمان و موقعیتی که اتفاق ویژه ای اعم از مذهبی و ملی اتفاق می افتد، آن زمان و مکان برای مخاطبان و پیروان آن دین و ملت، گرامی شمرده می شود و در اذهان عمومی به عنوان رویداد خاص و مقدس شمرده می شود و حتی ادیان هم بر آن تایکد می روزند.

مسوول تشکلهای سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان شب میلاد حضرت مسیح (ع) و شب نجات قوم یهود از دست فرعونیان را دو شب مقدس در ادیان مسیحیت و یهود دانست و تصریح کرد: البته این ایام با شب اصلا قابل مقایسه نیستند و هیچ شبی در ادیان گذشته و حتی هیچ شبی در اسلام به ارزشمندی شب قدر نمی رسد چرا که دین اسلام با ادیان دیگر قابل مقایسه نیست.

وی با بیان اینکه قران به عنوان کتاب خاتمیت دین اسلام در شب قدر نازل شده است، اظهار داشت: ادیان الهی یکی پس از دیگری توسط پیامبران الهی دستورات اجتماعی و فردی و برنامه زندگی را از طرف خدا ابلاغ نمودند.

حجت الاسلام بابایی به نزول کتابهای مقدس بر پیامبرانی چون نوح، موسی، عیسی و داوود (ع) اشاره کرد و افزود: ادیان الهی با توجه به اقتضائات زمانی تکامل یافتند تا اینکه پیامبر اسلام (ص)به عنوان خاتم پیامبران آخرین، جامع تر ین و کاملترین دین را از جانب خداوند برای بندگان به ارمغان آورد.

وی با اشاره به آیه اول سوره قدر، گفت: قرآن نزول خود را در شب قدر عنوان می کند و بر همین اساس شب قدر به عنوان شب نزول کامل ترین دین الهی از ارزش و اعتبار ویژه ای برخوردار است.

این کارشناس دینی، تقدس شب قدر را به خاطر نزول اخرین و کاملترین و جامع ترین کتاب الهی در این شب دانست و ادامه داد: در روایات دینی آمده است که برخی چیزها همانند گنج در میان اشیاء دیگر مخفی شده است تا انسان ها برای یافتن آن به دنبال آن بگردند.

وی استجابت دعا در یکی از ساعات روز جمعه و مشخص نبودن ساعت دقیق آن، مخقی بودن قبر حضرت زهرا (س)، مخفی بودن اولیای الهی در بین سایر بندگان، مصادیقی از مخفی بودن اشخاص، زمان ها و مکان های ارزشمند و مقدس دانست و ادامه داد: شب قدر نیز در یکی از لیالی ماه رمضان اتفاق افتاده که احتمالاتی همچون شب نوزدهم، بیست و یکم و بیست وسوم و همچنین شب بیست و هفتم را داده اند.

حجت الاسلام بابایی ابراز داشت: حکمت این مخفی بودن ها آن است که انسان ها برای یافتن آن همچون گنجی مخفی تلاش و کوشش کنند.

وی اضافه کرد: البته در برخی روایات نیز آمده است که در شب نوزدهم مقدرات تعیین می شود، در شب بیست و یکم ماه رمضان این مقدرات تقدیم امام زمان (عج) می شود و در شب بیست و سوم امضا می شود.

این کارشناس دینی با بیان اینکه قرآن شب قدر را از هزار ماه ارزشمند تر توصیف می کند، اظهار د اشت: معمول عمر انسان ها به انداز شب هزار ماه است که تقریبا برابر هشتاد و سه سال می شود و لذا اگر کسی بتواند این شب را درک کند و از این فرصت استثنایی بهر گیرد مانند این است که عمری را با خدای خود راز و نیاز کرده است.

وی افزود: از دیگر فضیلت های این شب نزول فرشتگان آسمانی بر زمین است که مهمان ما انسان های خاکی می شوند. /965/ت302/ص
ارسال نظرات