۱۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۴
کد خبر: ۸۷۰۲۰

اعزام 30 کاروان حج تمتع از آذربایجان شرقی

خبرگزاری رسا ـ رییس سازمان حج و زیارت آذربایجان شرقی گفت: 4 هزار و 600 نفر از مردم آذربایجان شرقی در قالب سی کاروان حج تمتع اعزام خواهند شد.
مکه
مرتضی آقایی، رییس سازمان حج و زیارت آذربایجان شرقی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز به تشریح ویژه برنامه‌های هفته حج در این استان پرداخت.

وی خاطر نشان کرد: نواخته شدن زنگ حج در یکی از مدارس تبریز، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، برنامه میثاق با شهیدان، شب شعر حج و دیدار با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران از برنامه‌های هفته حج در آذربایجان شرقی است.

آقایی ادامه داد: همزمان با هفته گرامی‌داشت حج نمایشگاهی در مجتمع فرهنگی هنری 29 بهمن تبریز با حضور آیت الله شبستری گشایش یافته که همه روزه از ساعت ده صبح آماده بازدید علاقه‌مندان است.

رییس سازمان حج و زیارت آذربایجان شرقی در ادامه گفت: امسال 4 هزار و 600 نفر از مردم آذربایجان شرقی در قالب سی کاروان حج تمتع در ده پرواز همگی به صورت مدینه قبل اعزام خواهند شد.

وی با تأکید بر بهره‌مندی حجاج از فضائل معنوی و فرهنگی فریضه حج اظهار داشت: این ایام فرصت مناسبی برای تجلی وحدت و یکپارچگی جهان اسلام برای مقابله با نظام سلطه غرب است.

آقایی بروز بسیاری از مشکلات جهان اسلام را نشأت گرفته از عدم اتحاد میان مسلمانان دانست و گفت: تأکید بر مشترکات دینی با تسمک به آیات نورانی قرآن کریم و سیره نبی اکرم(ص) راهگشای معضلات موجود در ممالک اسلامی است./935/پ202/س

ارسال نظرات