۰۷ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۲
کد خبر: ۸۸۹۸۷

نخستین سالگرد ارتحال آیت الله حجتی در رشت برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ نخستین سالگرد ارتحال آیت الله حجتی، از علمای استان گیلان شب گذشته در رشت برگزار شد.
آيت الله حجتي (ره)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، حجت الاسلام حسین عرفان، استاد حوزه علمیه، در مراسم سالگرد درگذشت آیت الله حجتی از علمای برجسته گیلان که شب گذشته در مسجد حجتیه رشت برگزار شد، با اشاره به درجات معنوی و بالای علما در نزد خداوند اظهار داشت: ترویج و گستردگی دین اسلام پس از دوران غیبت تا حد عظیمی مدیون فقاهت تشیع است.

استاد حوزه های علمیه گیلان، با اشاره به جایگاه والای علم و عالم در نزد خداوند، افزود: هر گاه فقیه و دانشمندی مانند آیت الله حجتی از دنیا رود جهان از لحاظ معنوی کوچک می شود.

حجت الاسلام عرفان، با مقایسه ویژگی های علمای دینی شیعه با سایر ادیان و مذاهب اسلامی همچون مسیحیت، یهود و اهل تسنن، اظهار داشت: تلاش علمی، ارائه خدمات فکری، فرهنگی و عقیدتی را از خصوصیات منحصر علمای تشیع است.

وی تاکید کرد: هدف نهایی فقهای صالح دینی از تلاش و ممارست در اعصار گوناگون، برای خدمت به حق و حقیقت است.

این استاد حوزه علمیه گیلان با اشاره به همه جانبه بودن فقهات در شیعه اعلام کرد: یکی از خدمات مهم فقهای شیعه، انجام کارهای عمرانی و خدمت رسانی به مردم در زمان های گوناگون از جمله در زمان حکومت های قبل از پیروزی انقلاب بوده است.

حجت الاسلام عرفان، با اشاره به محبوبیت وصف ناپذیر روحانیت راستین شیعه در طول تاریخ، ادامه داد: محبوبیت برخلاف شهرت که پس از مدتی فراموش می شود همیشگی است.

وی در ادامه ادب بسیار بالا و کمک به نیازمندان را از فضایل اخلاقی آیت الله حجتی، برشمرد و افزود: ایشان با توجه به کهولت سنی، خود را مقید به شرکت در همه صحنه های سیاسی کشور همچون شرکت در راهپیمایی روز قدس می دانست.

این استاد حوزه های علمیه گیلان در پایان مردم گیلان را به سبب دارا بودن شخصیت های علمی برجسته همچون آیت الله میرزای شفتی و آیت الله بهجت فومنی سرافراز توصیف کرد و افزود: ویژگی اصلی علما و فقهای دین برخورداری از معنویت و تقوا است./950/پ202/الف
ارسال نظرات