۰۸ آبان ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۳
کد خبر: ۸۹۰۷۷
کارشناس ادیان ابراهیمی:

مسیحیان ایران، تبشیر مسیحیت مدرن را تهاجم فرهنگی می دانند

خبرگزاری رسا ـ‌ کارشناس ادیان ابراهیمی گفت: حتی مسیحیان ایرانی نیز که تحت تاثیر فرهنگ شیعی ایرانی قرار گرفته اند، تبشیر مسیحیت مدرن و صهیونیستی را تهاجمی فرهنگی علیه جوانان خود می‌دانند.
مسيحيت


حجت الاسلام سید محمد رضا طباطبایی، کارشناس ادیان ابراهیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره تضعیف هدف‌مند دین با ترویج شبکه های کلیسای خانگی گفت: آنچه در پس پرده جریان های تبشیری وجود دارد، اصل تغییر دین است.

وی در ادامه افزود: مهم این است که مخاطب جریان‌های انحرافی، وابستگی به یک آیین ظلم ستیز و ضد استکبار و استعماری نداشته باشد.

حجت الاسلام طباطبایی اظهار داشت: هر چند ممکن است که یک مبشر مسیحی خود چنین هدفی نداشته باشد، اما جریان‌هایی که این مبشر مسیحی را هدایت می کنند، با در نظر گرفتن چنین اهدافی، فعالیت‌های خود را ساماندهی می کنند.

وی خاطر نشان کرد: از این رو است که می بینیم حتی مسیحیان ایرانی که تحت تاثیر فرهنگ شیعی ایرانی قرار گرفته و در دوران دفاع مقدس شهدایی را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده اند، تبشیر مسیحیت مدرن و صهیونیستی را تهاجمی فرهنگی علیه جوانان خود دانسته و پیوسته در جلسات وعظ خود به جوانان مسیحی نسبت به این که تحت تاثیر این گونه مبشران قرار نگیرند، هشدار می دهند.

این کارشناس ادیان ابراهیمی یادآور شد: به همین جهت است که عمده ترین تبلیغات مسیحیت کنونی تحت تاثیر تفکرات پست مدرنی جدید، در کشورهای شیعی همچون عراق، ایران، پاکستان و افغانستان تحت عناوین گوناگونی همچون خدمت رسانی و مانند آن صورت می گیرد.

وی تأکید کرد: اندیشه اسلامی عربستانی، وهابی و سلفی مطلوب نظر آنان است و آنچه خطر ساز است، اندیشه اسلامی ناب شیعی است، خواه در قلب اروپا، در کوهستان‌های صعب العبور افغانستان و خواه در بیابان های خشک عراق باشد.

حجت الاسلام طباطبایی تصریح کرد: مسیحیت از فعالیت های تبلیغی مسلمانان وهابی، صوفی و مانند آن در کشورهای اروپایی و آمریکایی ممانعت نمی‌کند، اما نسبت به زندگی عادی یک تاجر یا دانشجوی شیعی حساس است و حتی در کوچکترین فعالیت‌های وی اختلال ایجاد می کند.

قابل ذکر است رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع پر شور مردم قم در 27 مهرماه با اشاره به تضعیف هدف‌مند دین از سوی دشمنان بیان داشتند: « براى اینکه ایمان مردم را به اسلام و مقدسات اسلامى کم کنند. در داخل کشور، از طرق مختلف، پایه‌هاى ایمان مردم، بخصوص نسل جوان را متزلزل کنند؛ از اشاعه‌ بى‌بندوبارى و اباحیگرى، تا ترویج عرفانهاى کاذب - جنس بدلى عرفان حقیقى - تا ترویج بهائیت، تا ترویج شبکه‌ى کلیساهاى خانگى؛ اینها کارهائى است که امروز با مطالعه و تدبیر و پیش‌بینى دشمنان اسلام دارد انجام میگیرد؛ هدفش هم این است که دین را در جامعه ضعیف کند». /919/ت302/ع

ارسال نظرات