معاون تبلیغ حوزه های علمیه:
ظرفیت ها و توانمندی های حوزه های علمیه بسیار فراوان است
خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ حوزه های علمیه، با تاکید بر گسترش تعامل و همکاری حوزه با آموزش پرورش، حضور غیر کارشناسانه حوزویان در مدارس و آموزش و پرورش را مضر ارزیابی کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام نبوی معاون تبلیغ حوزه های علمیه ، در دهمین نشست مشترک ستاد همکاری های وزارت آموزش و پرورش و حوزه های علمیه که عصر دوشنبه به منظور بررسی و پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در مرکز خدمات حوزه های علمیه برگزار شد، با اشاره به فرازهایی از بیانات رهبر انقلاب در این ارتباط، بر گسترش تعامل و همکاری های حوزه و آموزش و پرورش تاکید و تاکیدات مقام معظم رهبری را فرصت بزرگی برای توسعه همکاری های دوطرفه ارزیابی کرد.
وی با قدردانی از رویکرد فرهنگی دولت و وزیر آموزش و پرورش، بیان داشت: سخنان ارزشمند مقام معظم رهبری، رویکرد فرهنگی دولت و توجه ویژه وزیر آموزش و پرورش به امور دینی و مذهبی نوید خوبی برای توسعه همکاری های حوزه و آموزش و پرورش است.
حجت الاسلام نبوی تصریح کرد: ظرفیت حوزه های علمیه به لحاظ کمی برای پاسخگویی به نیازهای آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت کشور ناکافی و کم است، اما اگر از همین ظرفیت ها نیز به خوبی بهره گرفته شود می توان به نتایج آن بسیار امیدوار بود.
وی با تاکید بر ضرورت آسیب شناسی ورود روحانیان به عرصه آموزش و پرورش، ورود غیر کارشناسانه روحانیان در مدارس و آموزش و پرورش را بسیار مضر عنوان کرد و خواستار دقت و توجه به این مساله شد.
وی تصریح کرد: باید کارگروه های ویژه ای در حوزه و آموزش و پرورش برای این امر بدور ازتشریفات معمول شکل گیرد و در این راستا برنامه ریزی کنند و جلسات منظمی برای تحقق این مهم برگزار شود.
حجت الاسلام نبوی اظهار داشت: ظرفیت ها و توانمندی های حوزه های علمیه بسیار فراوان است و یکی از اقداماتی که این کارگروه ها می توانند دنبال و پیگیری کنند، احصا این توانمندی ها و ظرفیت ها است.
معاون تبلیغ حوزه های علمیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه آموزش و پرورش و حوزه های علمیه ابراز داشت: آموزش و پرورش بهترین و مهم ترین نهاد برای تبلیغ و ترویج دین است و این مساله نیاز به برنامه ریزی و پیگیری جدی دارد./924/پ202/ص
ارسال نظرات