۰۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۷
کد خبر: ۹۶۶۸۴
امام جمعه سراب:

صدای زنگ بیداری اسلامی در کشورهای حامی غرب به گوش می رسد

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه سراب گفت: مهره های دولت های استکباری نیز از این انقلاب ها عبرت بگیرند و متوجه باشند که نمی توانند به حمایت اربابان خود دل خوش کنند چرا که کشورهای غرب به مهره سرسپرده ای مثل رئیس جمهور مخلوع تونس پناه ندادند.
امام جمعه سراب
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سراب، حجت الاسلام امیر رشتبری، امام جمعه سراب، در خطبه های امروز نماز جمعه این شهر گفت: قیام مردمی در کشورهای تونس و مصر در واقع اعلام نفرت عمومی مردم علیه حکومت های الگو گرفته از غرب است.

امام جمعه سراب با اشاره به تحلیل ها و اظهاراتی که از سوی ناظران سیاسی در مورد انگیزه های قیام مطرح می شود، اظهار داشت: برخی سیاستمداران ناوارد سعی می کنند تا علت و انگیزه این قیام را به مسائل اقتصادی محدود کنند و انقلاب برای نان را مطرح می کنند، و برخی دیگر از سیاست مداران و ناظران سیاسی آن را اعتراض به روش های حکومتی اعلام می کنند.

خطیب نماز جمعه سراب ادامه داد: سیاستمداران آگاه و ناظران بی طرف این خیزش عظیم ملی را در واقع زنگ بیداری اسلامی علیه سیاست های الگو گرفته از دولت های استکباری می دانند و معتقدند که این خیزش و انقلاب مردمی الهام گرفته از مقاومت اسلامی علیه صهیونیسم جهانی و قیام علیه بی دینی و حکومت های مبتنی بر بی دینی و بی ایمانی است.

وی اضافه کرد: مهره های دولت های استکباری نیز از این انقلاب ها باید عبرت بگیرند و متوجه باشند که نمی توانند به حمایت اربابان خارجی خود دل خوش کنند، چرا که کشورهای غرب به مهره سرسپرده ای مثل رییس جمهور مخلوع تونس پناه ندادند.

حجت الاسلام رشتبری با بیان این که مردم کشورهای اسلامی حاضر نیستند اجازه دهند در سرزمین های اسلامی پرچم بی دینی و سکولاریسم به اهتزاز درآید، تصریح کرد: در کشور مسلمانی چون تونس نزدیک به نیم قرن، مردم از شنیدن صدای اذان محروم بودند و به بانوان محجبه اجازه فعالیت های اجتماعی داده نمی شد.

امام جمعه سراب در بخش دیگری از خطبه نماز جمعه با اشاره به سنت حسنه وقف در اسلام یادآورشد: وقف راهی برای سهیم شدن ابدی از برکات و آثار معنوی اعمال صالح است و کارسازترین شیوه برای قراردادن ثروت و سرمایه شخصی در خدمت جامعه است.

رشتبری با دعوت از متمکنین جامعه به شرکت در سنت حسنه وقف تأکید کرد: انسان موجودی جاودانی بوده و حتی بعد از مرگ از برکات معنوی و ثواب بی بهره نمی ماند؛ بنابر این وقف بهترین ذخیره برای تداوم خیرات و اعمال نیکو محسوب می شود./949/پ202/س
ارسال نظرات