رهبرمعظم انقلاب در موضوع خانواده فرمودند: اگر در جامعهای خانواده مستحکم شد و زن و شوهر حقوق یکدیگر را رعایت کردند و با هم اخلاق خوش داشته و سازگاری نمودند و با همکاری هم مشکلات را بر طرف نموده و فرزندان را تربیت کردند، جامعهای که این طور خانوادهها را داشته باشد، به صلاح خواهد رسید و نجات پیدا خواهد کرد و اگر مصلحی در جامعه باشد میتواند این طور جوامع را اصلاح نماید. اگر خانوادهای نبود، بزرگترین مصلحین هم بیایند نمیتوانند جامعه را اصلاح کنند.
هر کشوری که در آن بنیان خانواده مستحکم باشد، بسیاری از مشکلات آن کشور، بخصوص مشکلات اخلاقی و معنوی آن به برکت خانوادهی سالم و مستحکم برطرف میشود یا اصلاً بوجود نمیآید.
به همین خاطر سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، در راستای تعالی خانواده پرونده ویژه ای با نام «خانواده سالم، جامعه سالم» آماده کرده که به بررسی قوانین و عملکرد دستگاه های مختلف در حمایت از خانواده بر اساس فقه شیعه بپردازد
در گوشه و کنار کشور افراد و موسساتی هستند که با شنیدن تاکیدات مقام معظم رهبری در موضوع جمعیت و خانواده،بدون درنگ لبیک گفتند و به نقش آفرینی در این جهاد عظیم پرداختند.
قرآن و روایات به مسأله جمعیت تاکید و فرزندآوری را به عنوان ذخیره ای نیک برای دنیا و آخرت به حساب می آورند و از کشتن و جلوگیری آن به خاطر ترس ار فقر اقتصادی نهی کرده اند.
حجت الاسلام بوسلیکی گفت: ما در جامعه ایران با مشکل ناکارآمدی خانواده ها و مشکل ارتباط بین دو نسل مواجه هستیم و تقریباً ارتباط بچه ها و نوجوانان با والدینشان قطع است.
حضور کنترلنشده در فضای مجازی و برقراری ارتباط بیحد و مرز با افراد، یکی از تهدیدهای اصلی تحکیم خانواده بوده و زمینه خیانت و طلاقهای بسیاری را ایجاد کرده است.