مدرس خارج فقه حوزه علمیه:
روز قیامت بیشترین حسرتها نصیب عالمان بیعمل میشود
خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام و المسلمین اراکی در درس اخلاق خود با بیان این که شدیدترین حسرتها در روز قیامت نصیب عالمان بی عمل خواهد شد، گفت: روحانیانی که همانند اهل دنیا زندگی می کنند هیچ گاه نباید سرپرست باشند که موجب گمراهی مردم خواهند شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، درس اخلاق هفتگی مرکز جامع علوم اسلامی، امروز پنج شنبه، اول اردیبهشت ماه با حضور طلاب و روحانیان مقطع درس خارج و سطح برگزار شد.
در این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین محسن اراکی، مدرس خارج فقه و اصول با اشاره به اهمیت فوق العاده تعلیم و تعلم و فرا گرفتن فقه از منظر شهید ثانی، گفت: فرا گیری بدون التزام عملی نتیجه ای نخواهد داشت بلکه گاهی اوقات عالم بدون عمل به درجه ای از سقوط خواهد افتاد که منشا انحطاط شدید خواهد شد.
وی با بیان این که طبق روایات اهل النار از عفونت عامل غیر عامل در رنج اند و بوی او سایرین را در جهنم متاذی می کند، اظهار داشت: علم مسوولیت آفرین است که اگر انسان به این مسوولیت ها عمل پیدا کند رشد می کند و اگر عمل نکند سقوط خواهد کرد.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم با اشاره به این که طبق فرمایش شهید ثانی علم را خدای متعال هدف جهان آفرینش قرار داده، ابراز داشت: خداوند متعال در بدو نزول قرآن بعد از خلقت انسان به نعمت علم اشاره می کند.
وی با بیان این که نخستین دغدغه عالمان دینی آخرت، حساب و کتاب و مواخذه است، خاطرنشان کرد: اگر عالمی به سراغ دنیا رفت و میل به مسایل مادی داشت و همانند اهل دنیا زندگی کرد هیچ گاه نباید سرپرست باشد که موجب گمراهی مردم خواهد شد.
عضو شورای مجمع جهانی اهل بیت با اشاره به این که در حوزه یاد گرفتن فقه و اصول و ادبیات برای فهم قران و حدیث پیامبر است و فراگیری فرمایشات معصومین به جهت عمل کردن و التزام عملی است، ابراز داشت: شدیدترین حسرتها در روز قیامت نصیب عالمان بی عمل خواهد شد.
وی درپایان با اشاره به شکایت مسجد، قرآن و اهل بیت در روز قیامت گوشزد کرد: خطاب اولیه شاکیان قیامت عالمان فاسق است./921/پ202/ص
ارسال نظرات