برنامههای اوقاف گیلان در ماه مبارک رمضان تشریح شد
خبرگزاری رسا ـ مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان مهمترین برنامههای این اداره کل در ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.
حجت الاسلام ولی عادلی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت مهمترین برنامههای این اداره کل در ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.
وی، اعزام 29 مبلغ، برپایی جلسات تفسیر و ترتیل قرآن، حضور قراء مصری و توزیع ادعیه ماه مبارک از برنامههای اوقاف گیلان در ماه رمضان است.
حجت الاسلام عادلی اظهار کرد: اوقاف گیلان در راستای وظایف فرهنگی خود و عمل به نیات واقفان خیراندیش، برنامه های متنوعی را پیش بینی کرده است تا روزه داران در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه بهره مندی معنوی بیشتری از ماه مبارک رمضان داشته باشند.
مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه گیلان از اعزام ۲۹مبلغ از حوزه علمیه قم به نقاط محروم استان خبر داد و گفت: این مبلغان تشریح احکام اسلامی، برپایی جلسات قرآنی و آموزش معارف دینی به نوجوان و جوانان را بر عهده خواهند داشت.
وی اضافه کرد: برپایی جلسات روزانه تفسیر قرآن در ۵۰ بقعه متبرکه استان با محوریت سوره مبارکه انفال، تشکیل جلسات ترتیل خوانی قرآن کریم در چهار بقعه شهرستان رشت شامل خواهر امام ، سید عباس ساغریسازان، دانای علی و صدر الشریعه و همچنین در بقعه آقا سید جلال الدین اشرف آستانه اشرفیه و
امامزاده صالح غازیان بندر انزلی از برنامههای قرآنی اوقاف گیلان در ماه مبارک رمضان است.
حجت الاسلام عادلی اعلام کرد: توزیع ادعیه ماه مبارک به صورت دو هزار پوستر و دو هزار کتابچه از دیگر برنامههای اوقاف گیلان در ماه مبارک رمضان است.
وی با اشاره به ویژه برنامه حضور قاری مصری در 9 شهر استان در رمضان 90، یادآور شد: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گیلان از سال ۸۵ تاکنون در ایام ماه مبارک رمضان با دعوت از قارایان برجسته مصری اقدام به برپایی محافل قرآنی در سطح استان می کند.
مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه گیلان افزود: امسال نیز در اواسط ماه مبارک رمضان استاد محمود شحات انور از قارایان برتر کشور مصر با حضور در استان گیلان در چندین محفل قرآنی حضور خواهد یافت.
وی تصریح کرد: این محافل در روزهای ۱۶ و ۱۷ ماه مبارک ( ۲۵ و ۲۶ مرداد ) در 9 بقعه شاخص استان گیلان برگزار میشود.
حجت الاسلام عادلی در پایان اظهار کرد: هزینه این برنامه ها از محل عمل به نیات واقفان تامین می شود که این مسأله نشاندهنده ظرفیت بالای وقف در گسترش فرهنگ دینی و رقع محرومیتها و کاستی های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی جامعه است./950/پ202/س
ارسال نظرات