۳۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۹
کد خبر: ۱۱۷۲۹۰
مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی:

مبلغان وارد دسته‌بندی‌ها سیاسی نشوند

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی از مبلغان معارف دین خواست تا مردم را به حضور گسترده و مشارکت جدی در انتخابات و انتخاب آگاهانه با ملاک و شاخصه‌های صحیح آشنا کرده، وارد دسته‌بندی‌ها سیاسی نشوند و در دعوت مردم به وحدت تلاش کنند.
همايش علمي کاربردي تبليغ ويژه مبلغان محرم 1390


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام موسوی، امروز (سی‌ام آبان) در همایش علمی کاربردی تبلیغ ویژه مبلغان محرم‌الحرام 1390 با گرامیداشت روز مباهله گفت: امروز حضرت علی‌(ع) که در صحنه جنگ یک رزمنده، دلاور و مجاهد بی‌نظیر و در دل شب زاهد، پارسا و عابد بی‌همتا است، در حال رکوع انگشتر خود را به فقیر عطا کرد.
 
وی عملکرد حضرت علی‌(ع) را درسی برای مبلغان عنوان کرد و با بیان این‌که ائمه اطهار‌(ع) الگوی مبلغان در تبلیغ دین هستند، بر داشتن صبر، مقاومت، حوصله و سعه صدر از سوی مبلغان حوزوی تأکید کرد و افزود: مبلغان مانند حضرت علی‌(ع) که با شنیدن همه اهانت‌ها، رسالت خود را به درستی انجام داد، رفتار کنند.
 
حجت‌الاسلام موسوی همچنین با بیان این‌که امام حسین‌(ع) در بحبوحه جنگ نماز را بر همه چیز مقدم داشت، گفت: عاشورا برای احیای معارف و قرآن است و صرف سینه‌زنی و عزاداری نیست؛ مبلغان این پیام بزرگ عاشورا را ابلاغ کنند که عاشورا دین، قرآن، آیات و احکام و معارف را جاودانه کرد.
 
وی با اشاره به نقش مؤثر مبلغان در جاودانگی دین، وظیفه و رسالت مبلغان را در دوران کنونی سنگین ارزیابی کرد و افزود: اگرچه مسیر تبلیغ همیشه همراه مرارت‌ها، سختی‌ها و مشکلات بوده و هست و خواهد بود،اما شرایط تبلیغی با سابق و با زمان ائمه اطهار‌(ع) و پیامبر اکرم‌(ص) کاملا متفاوت است.
 
مدیرکل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی ادامه داد:‌ اهل بیت‌(ع) در مسیر تبلیغ سختی‌ها بسیاری متحمل شدند، اما اکنون با تشکیل نظام اسلامی، زمینه‌های لازم فراهم شده و مردم تشنه معارف اسلامی هستند و تقاضاها از همه‌جا به سمت نهادهای اعزام مبلغ گسیل شده است.
 
وی با بیان این‌که مبلغان و دستگاه‌های فرهنگی باید وظیفه خود را در امر تبلیغ دین به درستی انجام دهند و توان و مهارت لازم را در این زمینه کسب کنند و با روش‌های نوین تبلیغی آشنا شوند، گفت: نشست‌های علمی کاربردی تبلیغ در راستای این امر برگزار می‌شود و دفتر تبلیغات اسلامی اهتمام ویژه‌ای در آشنا کردن مبلغان با شیوه‌های نوین تبلیغی و کسب اطلاعات روز دارد.
 
حجت‌الاسلام با اشاره به حضور مؤثر و موفق مبلغان اعزامی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مطالعه شرایط اعزام مبلغ در سامانه سمتا و انجام هر نوع فعالیت با هماهنگی دستگاه‌های فرهنگی منطقه را ضروری دانست و اظهار داشت: امروزه فضای خاصی در جامعه جهانی و کشور شکل گرفته که نیاز به برنامه‌ریزی دقیق برای مبلغان را دو چندان کرده است.
 
وی با تأکید بر حفظ نظام اسلامی و تبیین منویات امام و مقام معظم رهبری و پرهیز از بیان مسایل اختلاف‌انگیز و تفرقه‌افکن افزود: مبلغان مسجد را محور فعالیت‌های خود قرار دهند، مسایل شرعی مبتلابه و مورد نیاز مردم را در ابتدای منبر بیان کنند و نماز را اول وقت اقامه کنند تا مردم بدانند هدف امام حسین‌(ع) احکام و معارف دین بوده است.
 
وی همچنین با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی از مبلغان معارف دین خواست تا مردم را به حضور گسترده و مشارکت جدی در انتخابات و انتخاب آگاهانه با ملاک و شاخصه‌های صحیح آشنا کرده، وارد دسته‌بندی‌ها سیاسی نشوند و در دعوت مردم به وحدت تلاش کنند. /920/پ202/ص

ارسال نظرات