بسیج توانایی نابودی هر دشمن و توطئهای را دارد



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، روز گذشته در مراسم تجمع 20هزار نفری بسیجیان اهواز، با گرامیداشت سالروز تأسیس بسیج به فرمان امام خمینی(ره)، اظهار داشت: ایران سرافراز اسلامی با نیروی الهی و مقتدر بسیج می تواند هر دشمن ظالمی را نابود و هر توطئه پیچیده ای را در نطفه خفه کند.
استاد سطح عالی حوزه علمیه خوزستان، با بیان این که هر فرد بسیجی خود یک قاسم سلیمانی است، بیان داشت: دشمنان تصور نکنند با هر شرارت و تروری می توان در اراده پولادین ملت ایران خللی وارد کرد؛ از این رو دشمنان آگاه و هوشیار باشند که در صورت هر گونه تعرض و شرارت ، از بسیج و بسیجیان ایران تو سری خواهند خورد که آنان را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام می گذارند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، در پایان سخنان خود، با بیان اینکه بسیج از هیچ تهدید و جنگی واهمه نداشته و خم به ابرو نمی آورند، هشدار داد: هر دشمن قلدر و طمع ورزی که بخواهد به این کشور دست درازی کند با پاسخ قاطع و کوبنده روبهرو میشود.
همچنین سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان در بخش دیگری از این مراسم، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بسیج و تجلیل از حماسه آفرینی های بسیجیان در طول هشت سال دفاع مقدس، اظهار داشت: اگر دشمن و استکبار جهانی نتوانسته در مقابل ایران اسلامی عرض اندام کند و بر ملت ایران فایق آید به برکت حضور بسیج است.
عالی ترین مقام اجرای استان، بسیج را یک نیروی الهی دانست و گفت: بسیج شجره طیبه ای الهی است که هیچ گاه نمی توان او را زمین گیر کرد؛ چرا که این نیروی مستحکم برخاسته از بدنه مردم و جامعه و همواره حامی و پیرو سخنان ولایت فقیه است.
استاندار خوزستان، در پایان سخنان خود، هفته بسیج را فرصتی مغتنم برای نشان دادن اقتدار ملت ایران در مقابل دشمنان نظام اسلامی عنوان کرد و بیان داشت: بسیج هم اکنون به الگویی برای جهانیان به ویژه کشورهای اسلامی تبدیل شده است./9465/د101/س