۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۱۲۰۲۸۸
با سخنرانی آیت الله موسوی جزایری؛

همایش سراسری حوزه های علمیه سفیران هدایت خوزستان برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ در همایش سراسری حوزه های علمیه سفیران هدایت استان خوزستان تأکید شد که همگان باید عزم خود را برای کسب علوم الهی جزم کرده و به صورت جهادی نظام اسلامی را به سوی آینده ای پویا و بالنده سوق دهند.
حجت الاسلام مرتضي فرامرزي حجت الاسلام هادي صادقي همايش حوزه هاي علميه سفيران هدايت خوزستان آيت الله موسوي جزايري حجت الاسلام عليرضا نيل آبکن
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، همایش سراسری حوزه های علمیه سفیران هدایت استان خوزستان با سخنرانی آیت الله موسوی جزایری زعیم حوزه های علمیه و نماینده ولی فقیه در خوزستان در مسجد اعظم اهواز برگزار شد.

بر اساس این گزارش، این همایش با حضور بیش از 300 نفر از طلاب، روحانیون، اساتید و فارغ التحصیلان حوزه های علمیه سفیران هدایت ولیعصر(عج) و علی ابن ابیطالب(ع) اهواز، امیرالمؤمنین(ع) کوت عبدالله، اباالفضل العباس(ع) امیدیه و بقیه الله(عج) اندیمشک برگزار شد.

در این همایش، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری نماینده ولی فقیه و رییس شورای عالی حوزه علمیه در خوزستان رشد چشمگیر حوزه های علمیه را ثمره شیرین انقلاب اسلامی دانست و گفت: باید همیشه سپاسگذار امام خمینی(ره) باشیم چرا که ایشان با انقلاب خود باعث گسترش و رونق حوزه های علمیه در ایران شدند.

وی با تأکید بر این که حکومت پهلوی، جامعه ایرانی را به سمت لائیکی و ایمان به فرهنگ مبتذل غرب حرکت می داد، اظهار داشت: حضرت امام خمینی(ره) با نهضت خود و همچنین لبیک مردم از سراسر کشور در مقابل این حرکت ناپسند ایستاد و راه پیش روی این ملت را از کفر به ایمان تغییر داد.

لزوم توجه حوزه های علمیه به نیازهای جامعه امروزی

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم توجه حوزه های علمیه به نیازهای علمی جامعه اشاره کرد و افزود: علامه طباطبایی در زمان خود با احساس تکلیف نسبت به ورود حوزه های علمیه به بحث هایی همچون فلسفه، کلام و غیره، خودشان پیش قدم شدند و تحولی در این علوم به بار آوردند.

مقطع دکترا در موسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین (ع) راه اندازی شد

آیت الله موسوی جزایری خاطر نشان ساخت: با توجه به تهاجم های فرهنگی و عقیدتی به خوزستان، احساس به تدوین رشته ولایت شد و خوشبختانه به همت حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه و سایر فضلای حوزه علمیه قم، توانستیم این رشته را تا مقطع دکترا تهیه و امروزه در مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین(ع) در حال تدریس است.

رییس شورای عالی حوزه علمیه خوزستان با بیان این که استعداد کسب مدارج علمی در طلاب علوم دینی وجود دارد، اظهار داشت: باید عزم خودمان را جزم کنیم تا به سمت کسب علوم مختلف با هدف رضای خداوند به صورت جهادی وارد شویم.

وی در ادامه سخنانش به وضعیت حوزه های علمیه استان اشاره کرد و افزود: خوشبختانه وضعیت تحصیلی مدارس علمیه در استان پویا و فعال است و حوزه های علمیه با وجود طلابی مستعد و فرهیخته فعالیت های خود را انجام می دهند.

امام جمعه اهواز با اشاره به وجود حدود 400 مسجد در سطح اهواز گفت: فعالیت چندین ساله حوزه علمیه خوزستان توانست روحانیانی را تربیت کند که در سمت های مهم از جمله امامت جمعه، مدرس حوزوی و دانشگاهی، مدیریت و تبلیغ مشغول به خدمت می باشند.

آیت الله موسوی جزایری وجود درس خارج پربار، عمیق و تحقیقی در حوزه علمیه خوزستان را گواه دیگری بر پویا بودن این حوزه برشمرد و افزود: در درس خارج اصول و فقه حوزه علمیه استان با تعرض به نظریه های علمای بزرگ دینی از قبیل امام خمینی(ره)، آیات عظام خویی، نایینی و سایر مراجع بزرگوار و همچنین تبیین آخرین نظریه های فقهی و اصولی شاهد کلاس های پرنشاطی هستیم.

از فعالیت حوزه های سفیران هدایت بسیار راضی هستم

رییس شورای عالی حوزه علمیه خوزستان فعالیت طلاب و مبلّغان در طرح های هجرت، معراج و رضایت مندی مدارس آموزش و پرورش را از دیگر فعالیت های موفق حوزه علمیه خوزستان دانست و تصریح کرد: خوشبختانه فعالیت های حوزه های سفیران هدایت در خوزستان به صورت مطلوب و مناسب پیش می روند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان این که از سایر استان های کشور تماس می گیرند و از روند فعالیت های حوزه های سفیران هدایت استان پرسش می کنند که پاسخ ما 100 درصد مثبت است، عنوان کرد: وجود مرکز کارشناسی سطح سه در این حوزه ها نیز نشان از ترقی و پیشرفت در زمینه های تحصیل می باشد.

وی خاطر نشان کرد: وجود دارالتحقیق در حوزه علمیه خوزستان با چندین هزار عنوان کتاب و نرم افزارهای دینی موجب شد تا طلاب برای تحقیق های خود نیازمند مسافرت به شهر مقدس قم نیستند که امیدواریم طلاب عزیز با همت خود فعالیت های پژوهشی خود را انجام دهند.

آیت الله موسوی جزایری در پایان با تأکید فراوان بر پژوهش و تحقیق افزود: تدریس اساتید حوزه در حقیقت فقط ارائه طریق برای کسب معارف دینی است، اما اصل کار مربوط به شما طلاب است که با همت بلند و با نیاز شناسی به تحقیق بپردازید.

تحصیل بیش از 400 طلبه در حوزه های علمیه سفیران هدایت خوزستان

در بخشی از این مراسم، حجت الاسلام علیرضا نیل آبکن، مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت اهواز، به ارائه گزارش از مراتب و مقام های علمی کسب شده از سوی حوزه های علمیه سفیران هدایت پرداخت و گفت: بیش از 400 طلبه در حوزه های علمیه سفیران هدایت خوزستان در حال تحصیل می باشند.

وی در ادامه از کسب بیش از 80 درصد مقام های اول تا سوم آزمون های ارزیابی حوزه های علمیه سفیران هدایت کشور از سوی حوزه های سفیران هدایت خوزستان خبر داد و افزود: رتبه های ممتاز کشوری حوزه های سفیران هدایت توسط طلاب خوزستانی کسب شد.

حجت الاسلام نیل آبکن بیان داشت: حوزه ولیعصر(عج) اهواز در پایه سوم مقام نخست، پایه چهارم مقام دوم و در پایه دوم مقام سوم توسط طلاب کسب شد، در حوزه علمیه امیرالمؤمنین(ع) کوت عبدالله در پایه اول و چهارم مقام اول و پایه سوم و چهارم مقام دوم را کسب کرد.

مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت اهواز اضافه کرد: حوزه علمیه علی ابن ابیطالب(ع) اهواز نیز در پایه اول مقام دوم و پایه پنجم مقام سوم و حوزه علمیه اباالفضل العباس(ع) امیدیه در پایه دوم مقام چهارم و حوزه علمیه بقیه الله(عج) اندیمشک در پایه دوم مقام اول کشوری را کسب کرد.

وی ابراز داشت: با توجه به تأثیرگذاری خوب طلاب سفیران هدایت خوزستان در سراسر استان، درخواست های متعددی برای تأسیس مدارس علمیه جدید در شهرستان های مختلفی از استان خوزستان به دست رسیده است که امیدواریم با عنایت های نماینده ولی فقیه در خوزستان به سرانجام برسد.

تأسیس پژوهشکده در زمینه تبلیغ از اهداف مرکز کارشناسی ارشد است

در ادامه این مراسم حجت الاسلام مسعود حردانی نژاد مدیر مرکز کارشناسی سطح سه سفیران هدایت، به تشریح فعالیت های روحانیون سطح سه پرداخت و گفت: در طول سه سال و شش نیم سال تحصیل طلاب در این سطح 85 واحد را خواهند گذراند.

وی به فعالیت های تحصیلی در این مرکز اشاره کرد و افزود: در سال آخر این مرکز طلاب تحصیلات خود را به صورت گرایش در زمینه های خطابه، مشاوره، نویسندگی و تبلیغ در خارج از کشور و غیره ادامه می دهند.

حجت الاسلام حردانی نژاد تربیت مبلّغ ویژه و کارآمد برای تبلیغ در استان و تأسیس پژوهشکده در زمینه تبلیغ و تربیت اساتید در دورس تخصصی حوزه های سفیران هدایت را از اهداف اصلی این مرکز دانست.

160 نفر فارغ التحصیلان طلاب از حوزه های علمیه سفیران هدایت می باشند

در این همایش همچنین حجت الاسلام مرتضی فرامرزی معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه خوزستان، به تشریح فعالیت های فارغ التحصیلان حوزه های علمیه سفیران هدایت خوزستان پرداخت و افزود: 160 نفر فارغ التحصیلان طلاب از حوزه های علمیه سفیران هدایت می باشند.

وی خاطر نشان ساخت: در بعد تحصیلی این فارغ التحصیلان، 82 نفر مشغول تحصیل در حوزه علمیه امام خمینی(ره)، 65 نفر در ارشد تبلیغ، 34 نفر در مؤسسه امیرالمؤمین(ع)، پنج نفر در سطح سه و دو نفر در درس خارج مشغول به تحصیل هستند.

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه خوزستان با بیان این که 95 درصد از فارغ التحصیلان در حال تبلیغ می باشند، افزود: 40 نفر از فارغ التحصیلان در هجرت بلند مدت، 13 نفر در مدارس شبانه روزی، 12 نفر جذب آموزش و پرورش و 87 نفر در ارگان ها و نهادها و مساجد دیگر مشغول به فعالیت هستند.

وجود 83 طلبه در حوزه علمیه سفیران هدایت امیدیه

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین محمد تقی نهیرات، مدیر حوزه علمیه ابالفضل العباس(ع) شهرستان امیدیه، فعالیت های حوزه علمیه امیدیه را تشریح کرد و گفت: هم اکنون این حوزه علمیه با وجود 83 طلبه در سه پایه فعالیت های خود را ادامه می دهد.

وی با بیان این که حوزه علمیه ابالفضل العباس(ع) شهرستان امیدیه از استان طلبه دارد، تصریح کرد: این طلاب از استان های خوزستان، کرمانشاه و کهگیلویه و بویر احمد می باشند.

گفتنی است در پایان این همایش، حدود 20 نفر از فارغ التحصیلان حوزه های سفیران هدایت استان خوزستان مدرک سطح دو خود را از دست آیت الله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در خوزستان کسب نمودند./9463/ز502/ر
ارسال نظرات