۰۶ تير ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۷
کد خبر: ۱۳۱۶۴۲
مسؤول گروه جهادی حضرت علی‌اکبر:

30 گروه جهادی طلبگی در سطح کشور فعالیت می‌کنند

خبرگزاری رسا ـ مسؤول گروه جهادی حضرت علی‌اکبر(ع) با بیان این‌که 30 گروه جهادی طلبگی در سطح کشور فعالیت می‌کنند و تعداد آنان در حال افزایش است، از طلاب علوم دینی خواست تا برای پرکردن خلأ محرومیت به تبلیغ جهادی روی آورند.
نمايي از تبليغ جهادي طلاب در مناطق محروم کرمان اردوي جهادي تبليغي محرم الحرام روحانيان در مناطق محروم خوزستان


حجت‌الاسلام حسن مقدمی شهیدانی، مسؤول گروه جهادی حضرت علی‌اکبر(ع) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با بیان اینکه حمایت از گروه‌های جهادی با عنایت مقام معظم رهبری به قانون تبدیل شده است، گفت: گروه جهادی طلاب، نقاط محروم را شناسایی و با کمترین امکانات درصدد رفع محرومیت همه‌جانبه مناطق محروم برمی‌آید.

وی با اشاره به اینکه فعالیت جهادی دانشجویان بیشتر تمایل به رفع محرومیت مادی، امکاناتی و سازندگی دارد، افزود: در گروه‌های جهادی طلاب به غیر از این موارد، رفع محرومیت فکری و فرهنگی هم به عنوان یک اصل و مهم‌تر واقع می‌شود، چون جنبه فرهنگی بالاتر از جبه مادی و اقتصادی است.

مسؤول گروه جهادی حضرت علی‌اکبر(ع) حضور و تلاش برای رفع محرومیت را در مناطق محروم، مورد تهدید و صعب‌العبور به دلیل نبود امکانات کافی و عدم دعوت مسؤولان از طلاب ضروری دانست و اظهار داشت: یکی از رسالت‌های طلبگی، حضور در مناطق محروم و انجام صحیح کار تبلیغی بدون توجه به موانع و کاستی‌ها است.

حجت‌الاسلام مقدمی شهیدانی با اشاره به اینکه در کنار تبلیغ فعالیت پزشکی، عمرانی و گزارش از محلات محروم به مسؤولان محلی و نظارت بر کار آنها برای خدمت رسانی بیشتر به مردم نیز صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: روحانیت در تمام دوره‌های تاریخی پناه مردم بوده و مردم در مشکلات مختلف به آنها رجوع می کردند و روحانیت باید در رأس دیگر نهادها به فکر مشکلات اقتصادی و فرهنگی مردم باشد.

وی تبلیغ و گسترش بحث تبلیغ جهادی را در حوزه ضروری عنوان کرد و افزود: طلاب باید برای پر کردن خلاء محرومیت به تبلیغ‌های جهادی روی بیاورند تا محرومیت‌های امکاناتی و اقتصادی مردم در بلند مدت به محرومیت‌های فکری و فرهنگی سوق پیدا نکند و موجب ایجاد محرومیت، مظلومیت و دور ماندن از تربیت و تکمیل عقول برای چند نسل نشود.

حجت‌الاسلام مقدمی شهیدانی یکی از اهداف مهم تبلیغ جهادی را تربیت و شکوفایی استعدادهای پنهان در دل مردم محروم و شناسایی نخبگان دانست و گفت: خدمت به پابرهنه ها و مستضعفین با توجه به اینکه حضرت امام‌خمینی(ره) و مقام معظم رهبری نیز عنایت ویژه‌ای روی این مسأله داشته و دارند بسیار مهم و واجب است چون این اقشار محروم جامعه برای انقلاب زحمات بسیاری متحمل شده‌‌اند و در تمام صحنه‌ها حضور داشته‌اند و حق آنها نیست که با کمترین امکانات زندگی کنند و مستحق خدمت هستند.

مسؤول گروه جهادی حضرت علی‌اکبر(ع) با اشاره به اینکه اگر به مناطق محروم رسیدگی نشود در آینده‌ بسیار نزدیک اتفاقات ناخوشایندی برای فرهنگ و افکار مردم محروم اتفاق خواهد افتاد، اظهار داشت: وظیفه یک طلبه اقتضا می‌کند که نقاط حاد و دارای محرومیت و خطر را شناسایی کند و درصدد پرکردن خلاء آن برآید و محرومیت را به حداقل خود برساند.

وی نشان دادن نقاط خطر برای اقشار مختلف جامعه را وظیفه طلاب و رسانه‌ها عنوان کرد و افزود: با توجه به جایگاهی که روحانیت در بین اقشار مختلف مردم و مسؤولان دارد و در هر منطقه‌ای حضور پیدا می‌کند، رفع محرومیت در جنبه‌های مختلف مادی و فرهنگی برای روحانیت ضروری است و باید به آن رسیدگی شود.

حجت‌الاسلام مقدمی شهیدانی، پنج سال گذشته را اوج شکل‌گیری و هویت‌یابی فعالیت‌های حوزه‌های جهادی دانست و یادآور شد: تاکنون 30 گروه جهادی طلبگی در سطح کشور در حال فعالیت هستند و به سرعت بر تعداد این گروهها افزوده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فعالیت جهاد طلبگی، بدون هیچ‌گونه چشم‌داشت و کاملا با تقرب به خداوند و نیت پاک از ویژگی‌های تبلیغ جهادی است، افزود: تقاضا برای تبلیغ جهادی بسیار است به گونه‌ای که برخی طلاب که از وضعیت اقتصادی خوبی نیز برخوردار نیستند ولی با شوق و ذوق خاص حضور پیدا کرده و در سخت ترین شرایط وظیفه تبلیغی خود را انجام داده‌اند. /915/ت302/ی

ارسال نظرات