۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰
کد خبر: ۷۹۹۳۱۸

بازدید دانش آموزان دبستان مقدس زاده از حوزه علمیه خواهران مرند

بازدید دانش آموزان دبستان مقدس زاده از حوزه علمیه خواهران مرند
آذربایجان شرقی- دانش آموزان دبستان مقدس‌زاده مرند همزمان با برگزاری سه‌شنبه‌های مهدوی، از مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (س) بازدید کرده و در برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و تربیتی این مرکز شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، جمعی از دانش‌ آموزان، معلمان و همکاران دبستان مقدس‌زاده صبح امروز با حضور در مدرسه علمیه تخصصی فاطمه‌ الزهرا(س) شهرستان مرند، از بخش‌ های مختلف این مرکز حوزوی علمی تربیتی بازدید کردند.

این برنامه در قالب ویژه‌ برنامه سه‌شنبه‌ های مهدوی و با قرائت قرآن کریم و همخوانی سرود ملی آغاز شد در ادامه، حجت‌ الاسلام حسینی واعظ در جمع دانش‌ آموزان و طلاب به ایراد سخنرانی پرداخت و بر اهمیت اقامه نماز در زندگی فردی و اجتماعی تأکید کرد.

وی نماز را «برترین ذکر الهی و مطمئن‌ ترین راه رسیدن به آرامش» دانست و افزود: انسان امروز در عصر سرعت، تکنولوژی و رسانه بیش از هر زمان دیگر به ارتباط معنوی با خالق نیاز دارد.

پس از سخنرانی، دانش‌ آموزان با حضور در حیاط مدرسه علمیه به اجرای ورزش جمعی پرداختند و سپس سرود «ای ایران» را به‌ پاس حرمت خون شهدا به‌ صورت همخوانی اجرا کردند.

دانش‌ آموزان همچنین در برنامه صبحانه سه‌شنبه‌ های مهدوی مهمان مدرسه علمیه بودند بازدید از کتابخانه، معرفی کتاب «توحید» برای دانش‌ آموزان و ارائه توضیحات تربیتی از دیگر بخش‌ های این برنامه بود.

این دیدار با هدف آشنایی دانش‌ آموزان با فعالیت‌ های علمی، فرهنگی و تربیتی حوزه علمیه و تقویت ارتباط نسل نوجوان با معارف دینی برگزار شد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات