حجتالاسلام والمسلمین هادوی تهرانی:
نا امیدی با اعتقاد به ظهور امام عصر منافات دارد
خبرگزاری رسا ـ استاد دروس سطح عالی حوزه علمیه قم، نا امید شدن را با اعتقاد به ظهور امام عصر(عج) در تضاد دانست و گفت: امید است که جوان را از غیر او جدا می کند و جوان طالب آخرت است که می تواند زمینه ظهور را فراهم کند.
وی افزود: به هر حال نیمه شعبان به عنوان یکی از شبهایی است که احتمالا شب قدر باشد و این در روایات نیز آمده است. امام زمان(عج) خاتم اوصیا و خاتم اولیا است و اوست که در واقع حافظ حقیقت قرآن تا زمان ما و در آینده است، از این رو شب ولادت آن بزرگوار به عنوان شب قدر در روایات وارد شده و از اعمال مستحب شب قدر که یکی از آنها احیا است در مورد شب نیمه شعبان نیز آمده است.
وی در تبیین روایت«ان اصحاب القائم شباب لا کهول فیهم الا کالکحل فی العین او کالملح فی الزاد و اقل الزاد الملح» افزود: در این روایت که از حضرت علی ابن ابی طالب(ع) نقل شده و راویان آن از بزرگان روات می باشند، حضرت می فرمایند: اصحاب امام زمان(عج) جوانان هستند و افراد پیر در بین آنها نیست مگر مثل سرمه در چشم و نمک در توشه و تعداد اندکی از یاوران آن حضرت افراد مسن هستند.
وی با بیان اینکه بدنه یاوران امام زمان (عج) را جوانان تشکیل می دهند، اضافه کرد: جوانی نعمتی بزرگ و فرصت است و در همین حال یک تهدید است چراکه جوان ویژگی هایی دارد که می تواند برای او خطرناک باشد و بایستی بایدها و نبایدهایی را رعایت کند و اگر قدر فرصتها را بداند یاور امام زمان خواهد بود.
وی با یادآوری روایتی از امام باقر(ع) و امام صادق(ع)، جوانان را به بهرهگیری از فرصت جوانی به منظور فهم دین، رعایت تقوا و پیروی از آموزههای دینی توصیه کرد.
حجت الاسلام والمسلمین هادوی با بیان ارتباط انقلاب اسلامی و بحث مهدویت و جوانان اظهار داشت: روزی که امام حرکت انقلاب را آغاز کردند، جوانان را موتور انقلاب قرار دادند، مسؤولان عالیرتبه امروز کشور در آن روزگار همه جوان بودند.
وی با بیان اینکه جوان امید دارد و امید اساس انتظار است، تصریح کرد: منتظر کسی است که امیدوار رسیدن امامی است که خواهد آمد و زمین را بعد از آنکه از ظلم پر شده، از قسط و عدل پر می کند، این امید است که جوان را از غیر او جدا می کند و جوان طالب آخرت است که می تواند زمینه ظهور را فراهم کند.
استاد درس خارج افزود: کسانی که این انقلاب را به ثمر رساندند جوانانی بودند که امید داشتند و طالب آخرت بودند و با باور حضرت امام و تعالیم دین، استوار و ثابت قدم وارد این راه شدند. فهم درست جوانان و عشق آنها به آخرت و امید بود که انقلاب را به ثمر رساند.
وی اضافه کرد: عالمان دین رهبر جوانان و الگوی آنها شدند و اگر این ارتباط حفظ شود امید خواهد بود که ظهور حضرت هر چه زودتر تحقق یابد، البته نباید زمان را تعیین کنیم و از آن دسته نباشیم که می خواهند برای ظهور تعیین تکلیف کنند، البته ما نشانه ها را می بینیم و این نشانه ها تقویت کننده امید جوانان است.
حجت الاسلام والمسلمین هادوی تهرانی با اشاره به بیداری اسلامی در کشورهای منطقه اظهار داشت: وقتی حادثه بیداری اسلامی را می بینیم امیدوار می شویم که امکان هر تحولی وجود دارد.
وی با اشاره به انقلاب تونس که نخستین انقلاب در بین کشورهای مسلمان بود، اظهار داشت: تونس در دوران قبل از انقلاب و بیداری اسلامی دچار خفقان شدید و بی بند و باری و فساد بود اما پس از انقلاب اسلامی در آنجا در بین جوانان فعالیت های اسلامی گسترش پیدا کرده و زنان آنجا که روزی حجاب برایشان ممنوع بود، علاقه زیادی به حجاب پیدا کردند.
حجت الاسلام والمسلمین هادوی تهرانی افزود: با توجه به حکومت دیکتاتوری در تونس و تربیت مردم، گمان بر این می رفت بیداری اسلامی از مصر آغاز شود، اما بر خلاف تصور همگان دیدیم که از تونس آغاز شد، پس با وجود همه سختی ها و مشکلات باید امیدوار بود.
وی با اشاره به اینکه کسی که نا امید است اعتقاد به امام زمان(عج) ندارد، گفت: این امید است که به انسان حرکت می دهد، ما این افتخار را داشتیم که در آخر الزمان احیاگر اسلام باشیم و این به برکت رهبری امام راحل(ره) و اطاعت جوانان از ایشان بود.
این استاد دروس سطح عالی ابراز داشت: این افتخار بزرگی برای جوان ایرانی بود، امروز پس از 30 سال باید بیش از گذشته مراقب انقلاب و ارزشها و شعارهای آن باشیم. جوان امروز باید بیش از جوان گذشته با دین آشنا و با مرجعیت و روحانیت ارتباط داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین هادوی تهرانی گفت: به برکت انقلاب اسلامی ایران بسترهای لازم فراهم شده است و جوان امروزی باید ارتباط بیشتری با روحانیت و علما و تفقه در دین داشته و طالب آخرت باشد./908/پ203/ج
ارسال نظرات