۰۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۰
کد خبر: ۱۳۴۱۷۶
استاد حوزه و دانشگاه تبریز:

هیچ بن بستی در حرکت رو به جلو ملت ایران وجود ندارد

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام نظری توسعه کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان در سراسر کشور را نشان از ارتقای روحیه خودباوری و اراده ملی برای خودکفایی و تولید ثروت از راه علم دانست.
حجت-الاسلام نظري

 

حجت الاسلام مجتبی نظری، استاد حوزه و دانشگاه تبریز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا به تحلیل منویات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار پژوهشگران شرکت‌های دانش بنیان پرداخت و اظهار داشت: رهبری با نگرشی بلندمدت، حکیمانه و عالمانه نقشه راه تعالی، عزت و اقتدار نظام اسلامی را ترسیم کرده‌اند.

 

وی هرگونه تنگ‌نظری و غفلت در عمل به منویات و مطالبات رهبری را غیرقابل جبران دانست و خاطرنشان کرد: نظام اسلامی ایران با وجود تحریم‌های شدید اقتصادی، در مرحله‌ای حساس در تاریخ کشور قرار دارد، شرایطی که شاید در دوران جنگ تحمیلی نیز ملت آن را تجربه نکرده است.

 

حجت الاسلام نظری با اشاره به این‌که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر شناخت صحیح مسؤولیت‌ها و ایفای آن‌ها از سوی ملت و مسؤولان تاکید داشته‌اند، گفت: همانطور که معظم‌له فرمودند؛ کشور در حال پیشرفت است و هیچ بن بست و مشکل برطرف نشدنی در حرکت رو به جلو ملت ایران وجود ندارد.

 

وی با اشاره به تعابیر حضرت آیت الله خامنه ای از فشارهای سیاسی، روانی و اقتصادی غرب علیه ملت ایران تصریح کرد: رهبری با بیان این‌که مشکلات و فشار‌ها، کوچک‌تر از تصمیم، اراده و آرمان‌های این ملت است، نشان دادند که برای عبور از تحریم‌ها و فشارهای استکبار جهانی نیازمند عزم جدی همگانی در راه تحقق اقتصاد مقاومتی هستیم.

 

این استاد حوزه و دانشگاه تبریز با بیان این‌که رهبر انقلاب بر رهایی از خام‌فروشی نفت نیز سفارش‌هایی داشته‌اند، تصریح کرد: حضرت آیت الله خامنه‌ای تولید ثروت از طریق منابع تمام شدنی را خود فریبی خواندند و اشاره داشتند که خام فروشی یک دام و میراث سال‌های متمادی قبل از انقلاب است که متأسفانه کشور گرفتار آن شده است.

 

حجت الاسلام نظری با تاکید بر این‌که نباید نگرشی شعاری به منویات رهبر انقلاب اسلامی داشت، گفت: اقتصاد مقاومتی یک شعار نیست بلکه واقعیتی است که می‌بایست محقق شود، رهبری تاکید داشتند که یکی از بهترین مظاهر و مؤثر‌ترین مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی، شرکتهای دانش بنیان است که می‌توانند اقتصاد مقاومتی را پایدار‌تر کنند.

 

وی توسعه کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان در سراسر کشور را نشان از ارتقای روحیه خودباوری و اراده ملی برای خودکفایی و تولید ثروت از راه کسب علم دانست و افزود: رهبر انقلاب اسلامی رشد اقتصادی حقیقی را در گرو تولید ثروت از طریق دانش و علم دانستند و فرمودند که اگر شرکتهای دانش بنیان جدی گرفته شوند، بواسطه ثروت آفرینی از طریق علم، اقتصاد کشور به شکوفایی حقیقی خواهد رسید.

 

مسؤول اسبق نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز خواستار شناسایی و شکوفایی استعدادهای نهفته جوانان ایرانی شد و افزود: متاسفانه طی سالیان گذشته با پدیده نامبارک فرار مغزها و سرمایه گذاری برخی کشورهای خارجی برای شناسایی و جذب استعدادهای داخلی رو به رو بوده‌ایم، لزوم جلوگیری منطقی از این پدیده و ایجاد مشوق‌ها و حمایت‌های لازم مورد تاکید رهبری است./935/ت302/ع

ارسال نظرات