امام حسین حادثه کربلا را سکوی انتشار افکار اسلامی قرار داد

حجت الاسلام محمود درخشانی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بهارستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا بیان داشت: امام حسین(ع) روح حماسی داشتند و شجاعت و تبلور از وجود ایشان تبلور میکرد که شهید مطهری هم درباره شخصیت این امام(ع) می فرماید اگر از نظر روانشناسی بخواهیم برای ایشان شخصیتی را در نظر بگیریم میتوان داشتن روح و فرمایشات حماسی را بهترین بعد زندگانی ایشان نام برد.
وی در ادامه افزود: انسان باید همتهای بالا را در نظر بگیرد و خدای متعال انسانهای با همت و آینده نگر را دوست دارد که امام حسین(ع) هم دارای افکار و همتی والا بودند.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بهارستان ابراز داشت: بنی امیه امام حسین(ع) را زیر فشارهای زیادی قرار دادند و حتی نقل احادیث را منع کردند و با به شهادت رساندن محدثان آن زمان سعی می کردند احادیث نبوی به زمان آینده نرسد و با دور ساختن مردم از امام حسین(ع) این زمینه را فراهم می کردند.
وی در ادامه اضافه کرد: هنگامی که مردم کوفه برای امام حسین(ع) نامه فرستادند و ایشان را دعوت کردند امام(ع) فرمود من خود و اهل بیتم در کنار شما هسیتم و ایشان با این امر به مردم فهماندند که در راه خدا همه مال و اهل بیت خود را فدا می کنند.
حجت الاسلام درخشانی خاطر نشان کرد: اگر حضرت سید الشهدا(ع) اهل بیت خود را به همراه نمیبردند دشمنان اسلام حادثه کربلا را در همان مکان به خاک میسپردند و این سبب عدم انتقال آرمانهای اسلامی به نسلهای آینده میشد.
وی تأکید کرد: یکی از علت های اصلی قیام نکردن امام حسین(ع) بر ضد معاویه، احترام به صلح امام حسن(ع) با معاویه بود که با انتصاب یزید این صلح نامه نقض شد و امام(ع) با این مرد فاسق به جنگ پرداخت.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بهارستان در پایان تصریح کرد: امام حسین(ع) سعی بر این داشت علوم دینی و اسلامی را به مردم انتقال دهد اما با به وجود آمدن حادثه کربلا، این امام همام کربلا را سکویی برای رسیدن به اهداف اسلامی قرار داد./957/ت302/ص