۲۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۰
کد خبر: ۱۴۹۹۵۶

حضور جمعی اساتید دانشگاه های لبنان در آستان مقدس قم

خبرگزاری رسا ـ جمعی از اساتید دانشگاه‌های لبنان با حضور در آستان حضرت کریمه اهل‌بیت(س) و زیارت بارگاه منور این بانو،‌ با مسؤولان آستان مقدس حضرت معصومه(س) به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.
حرم حضرت معصومه

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس حضرت معصومه(س) جمعی از اساتید دانشگاه‌های لبنان که در همایش بیداری اسلامی در ایران شرکت کرده بودند، با حضور در آستان مقدس قم، به زیارت بارگاه نورانی حضرت معصومه(س) پرداختند و در ادامه، در نشستی با مسؤولان روابط عمومی و امور بین‌الملل داشتند.

حجت‌الاسلام سید محمد صادقی، مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل آستان مقدس قم در این دیدار به تشریح تاریخچه حرم مطهر و بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) و معرفی افراد برجسته که مدفون در این حرم هستند پرداخت و با اشاره به تبیین آثار و برکات زیارت این بانوی پرداخت.

حجت‌الاسلام صادقی با بیان این‌که زیارت حضرت معصومه(س) در کلام ائمه معصومین(ع) و بزرگان بسیار مورد توجه واقع شده است، اظهار داشت: احادیث ذکر شده در کلام معصومین(ع) مبنی بر زیارت حضرت معصومه(س) به گونه‌ای است که هر کس این بانو را در شهر قم زیارت کند، بهشت بر او واجب می‌شود.

وی در ادامه اضافه کرد: در کیفیت زیارت این بانو در کلام امام رضا(ع)، زیارت خواهرشان مساوی با زیارت خود آورده شده است.

مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس خاطر نشان کرد:‌ برای هیچ یک از امام زادگان زیارتنامه‌ای بدین صورت مستقل که حاوی چنین القاب بزرگی باشد، مشاهده نشده است و این نشانی از شأن و منزلت و مقامات عالیه این بانو نزد خداوند است.

وی با اشاره به کرامات و الطاف خاصه این حضرت تصریح کرد: هر کس با خلوص نیت به زیارت این بانو در قم مشرف شود، از الطاف خاصه حضرت بی بهره نمی‌ماند و همواره این الطاف در زندگی مسلمانان و به ویژه مردم قم جاری است.

حجت‌الاسلام صادقی در پایان تأکید کرد: حرم حضرت معصومه(س) محل نزول الطاف الهی است و امکان ندارد کسی دست خالی از این حرم بیرون رود، چرا که این بانوی بزرگوار کریمه اهل‌بیت(ع) است و از کریمه اهل‌بیت(ع) نیز جز این انتظار نمی‌رود./997/د102/پ

ارسال نظرات