۲۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۶
کد خبر: ۱۵۰۵۱۵
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه کشور:

حوزه‌های علمیه در حوزه‌های دانشی کشور حضور فعال داشته باشند

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهش حوزه‌های علمیه کشور گفت: با توجه به شرایط موجود، حوزه‌های علمیه کشور بایددر تمام حوزه‌های دانشی کشور حضور فعال داشته باشند.
حجت الاسلام عماد

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سید علی عماد، معاون پژوهش حوزه‌های علمیه کشور عصر دیروز، در مراسم نخستین سالروز تأسیس کانون پرورش استعداد پژوهشگری طلاب که با حضور فضلا و طلاب برگزار شد، گفت: با توجه به شرایط موجود حوزه‌های علمیه کشور باید در تمام حوزه‌های دانشی کشور حضور فعال داشته باشند.
 

وی ادامه داد: امروز ساختار دانش‌ها و علوم انسانی در حال تولید به گونه‌ای است که اگر مورد توجه قرار نگیرد نمی‌توان در آینده حتی شاید با گذشت پنجاه یا شصت سال آن‌را اصلاح کرد.
 

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه کشور با بیان این‌که از اوایل انقلاب ما انقلاب فرهنگی کردیم، اظهار داشت: در اوایل انقلاب درب‌های دانشگاه‌ها بسته شد تا برای آینده علوم انسانی دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی شود ولی آیا با گذشت قریب به سی‌سال به این هدف رسیدیم؟.
 

وی اضافه کرد: هنوز ستادهایی جهت اصلاح علوم انسانی و بررسی چگونگی متولد شدن علوم انسانی در ایران تأسیس می‌شود ولی موفق نیستند، دلیل عدم موفقیت این ستادها چیست؟ باید گفت دلیل عدم موفقیت این ستادها این است که آن زمانی که علوم انسانی در ایران متولد می‌شد ما خواب بودیم، به همین دلیل است که با گذشت سالیان زیاد هنوز این معضل حل نشده است.
 

حجت‌الاسلام عماد تصریح کرد: روزی در این جامعه حکمت و فلسفه از سوی نام‌داران به کشورهای اروپایی صادر می‌شد ولی به سبب عدم رصد درست امروزه ما فقط حاشیه زن به علوم انسانی و فلسفه شدیم.
 

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به این‌که باید حوزه‌های علمیه در ستادهای دانشی کشور حضور داشته باشند، گفت: خوشبختانه در نخستین دوره آزمون دکتری علوم شناختی که در ایران برگزار شد تمام شرکت کنندگان طلبه بودند.
 

وی افزود: علوم شناختی از سلسله علومی است که تمام دانش‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد و حوزه امنیت، تحولات انسانی و کارکردهای مغز را شناسایی می‌کند.
 

حجت‌الاسلام عماد در ادامه به عملکرد کانون پرورش استعداد پژوهشگری طلاب اشاره کرد و ابراز داشت: کانون پرورش استعداد پژوهشگری طلاب نزدیک به چهار سال است که فعالیت می‌کند ولی یک سال است که به صورت رسمی افتتاح شده است.
 

وی اضافه کرد: هدف این کانون استعدادیابی از میان طلاب و استفاده از آن‌ها در زمینه‌ها مختلف است و خوشبختانه تا به حال طلابی که در این کانون فعالیت می‌کنند وضعیت درسی‌شان رشد داشته و لطمه‌‌ای به دروس حوزوی آن‌ها وارد نشده است.
 

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه تصریح کرد: امیدواریم در آینده این کانون‌ها در سراسر استان‌های کشور تشکیل شود و در چهارچوب قانون از میان طلاب در زمینه‌های مختلف استعدادیابی کند./993/پ202/ن
 

ارسال نظرات