رییس سازمان اوقاف و امور خیریه:
سبک زندگی اسلامی بر بندگی مخلصانه استوار است
خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه و رییس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به ویژگیهای پیامبر اسلام(ص) سبک زندگی را بر بندگی مخلصانه و اقتصاد مقاومتی را بر دلسوزی و رحم نسبت به یکدیگر استوار دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رییس سازمان اوقاف و امور خیریه عصر روز دوشنبه شانزدهم بهمنماه در اختتامیه کنگره ملی پیامبر اعظم(ص) با اشاره به نام نهادن حضرت رسول(ص) در قرآن به نامهای احمد و محمد، ابراز داشت: خداوند نام احمد را به ایشان تعلق داد به این معنا که حضرت، خداوند را بیش از همه حمد و ستایش میکند و علت اصلی این امر خالص بودن بندگی ایشان است.
وی با دستهبندی بندگی به سه بخش تاجرانه، خائفانه و عاشقانه، اظهار داشت: دو بخش نخست از کمترین امتیاز برخوردار هستند به همین دلیل شش هزار سال عبادت شیطان ختم به رانده شدن او از دربار حق تعالی شد و عبادت خالص باعث آن است که در نماز چندین بار نام حضرت رسول(ص) خوانده شود.
حجتالاسلام و المسلمین محمدی با تاکید بر اینکه سبک زندگی اسلامی بر بندگی مخلصانه استوار است، عنوان کرد: رهبر عظیمالشان انقلاب نیز اصل زندگی اسلامی را ایمان نامیدند و باید توجه داشت که ایمان تنها با بندگی خالصانه دست یافتنی میشود و اگر فردی از این اصل عبور کند و آن را نادیده بگیرد در سایر مراحل زندگی خود نیز خدشه وارد میکند.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه نام دیگر حضرت رسول(ص) در قرآن، محمد است، بیان داشت: محمد به معنای این است که همه حضرت را میپسندند و ستایش میکنند چراکه ایشان مظهر تجلی رحمت خداوند متعال در عالم هستی است، حضرت رسول(ص) دلسوز همگان هستند.
وی حضرت رسول(ص) را یکی از پیامبرانی خواند که قوم خود را نفرین نکرد و ابراز داشت: حضرت رسول(ص) در درجه نخست مسؤول برترین مخلوقات هست و در درجههای بعد به کل عالم هستی رحمت صادر میکند.
رییس سازمان اوقاف و امور خیریه یکی از نمونههای رحمت را عرصه اقتصاد که از اصلهای سبک زندگی است، دانست و اظهار داشت: اصل اقتصاد مقاومتی بر دلسوزی و رحم نسبت به یکدیگر استوار است، در دوران دفاع مقدس و همچنین قبل از انقلاب افرادی که از نظر مالی در سطح بالایی قرار داشتند به اقشار ضعیف جامعه توجه میکردند و مهربانی به خرج میدادند.
حجتالاسلام و المسلمین محمدی در پایان با تاکید بر اینکه اساس انقلاب اسلامی توسعه رحمت در عالم است، بیان داشت: امام خمینی(ره) دلسوز عالم بودند و به همین دلیل به دنبال ایجاد حزب مستضعفان عالم برای رویارویی با مستکبران بودند و این انقلاب را ایجاد کردند./9598/پ202/ص
ارسال نظرات