۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۳
کد خبر: ۱۷۰۰۳۲
استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد؛

پرهیز نامزدها از شعارزدگی و بزرگ جلوه دادن توانمندی‌ها

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این‌که شعارزدگی در انتخابات عملی اخلاقی نیست، گفت: در بحث انتخابات نباید افراد توانمندی‌های خود را بزرگ جلوه داده و به دنبال جلب نظر مردم باشند.
انتخابات
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد تقی اسلامی، استاد حوزه و دانشگاه  پیش از ظهر امروز در نشست علمی انتخابات از منظر دین که در سالن همایش‌های پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد، با مذموم خواندن عمل شعارزدگی، گفت: شعار به تنهایی وضعیتی را تغییر نمی‌دهد و باید راهکاری مهم برای رفع مشکلات ارائه داد و تنها به واسطه شعار در عرصه حاضر نشد.
وی با اشاره به این‌که شعارزدگی و تصورات غالبی نباید در انتخابات وجود داشته باشد، افزود: متأسفانه در برخی از موارد شاهد تصورات قالبی می‌باشیم برای نمونه در برنامه های کارشناسی رسانه، افراد روحانی را کمتر برای ارزیابی مسائل اقتصادی و دنیوی به کار می گیرند و این‌گونه تصور می‌کنند که روحانیت نمی‌تواند مسائل اقتصادی، معیشتی و دنیوی مردم را بررسی کند و تنها توانمندی در جهت ارزیابی مسائل اخروی را دارد.
این کارشناس حوزوی همچنین در مورد شعارزدگی خاطرنشان کرد: شعار زدگی هرگز عملی اخلاقی در انتخابات نیست.
وی افزود: اخلاق کاربردی در حقیقت با چالش‌ها و تعارضات مواجه است و نیمه خالی لیوان را بررسی می‌کند تا بتواند با رفع نواقص اخلاق را گسترش دهد.
حجت‌الاسلام اسلامی با بیان این‌که متأسفانه در انتخابات گاه افراد به جای ارزیابی توانمندی‌های دیگران تنها به توانایی‌های خود توجه دارند و به نفی دیگری می پردازند، اظهار داشت: این امر وحدت اسلامی را از میان می‌برد و وجود اختلافات در انتخابات به وحدت و انسجام جامعه اسلامی لطمه می‌زند.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: در بحث انتخابات نباید افراد توانمندی‌های خود را بزرگ جلوه داده و به دنبال جلب نظر مردم باشند، بلکه وظیفه دارند در صورت توانمندی اشخاص دیگر با کنار کشیدن، عرصه را برای انتخاب صحیح مردم هموار کنند.
وی با اشاره به حضور سلیقه‌های مختلف در انتخابات، ابراز داشت: در انتخابات فعلی شاهد هستیم کسانی که سال‌ها نقش مهمی در عرصه‌های مختلف اجرایی و مدیریتی کشور داشته‌اند به صورت یکپارچه در انتخابات کاندید شده‌اند در حالی که داشتن روحیه از خودگذشنگی و واگذاری امور به فردی که صلاحیت دارد مورد تأکید دین اسلام است.
حجت‌الاسلام اسلامی گفت: قرآن کریم در زمینه پذیرفتن منصب از سوی برخی از پیامبران این‌گونه می‌فرماید که «آنان طبق توانایی و صلاحیت خود به پذیرفتن منصب روی آوردند»./907/پ202/پ
ارسال نظرات