۲۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۴
کد خبر: ۱۷۱۷۹۹
عضو حقوقدان شورای نگهبان:

انتخابات در آرامش و اطمینان کامل در حال برگزاری است

خبرگزاری رسا ـ عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: اگر صرفاً بیان نامزدی به معنای ابراز امیدواری به پیروزی در انتخابات باشد مصداق گمانه زنی نخواهد بود اما اگر به گونه ای باشد که خود را پیروز قطعی میدان بداند و به گونه ای اعلام کند که از آراء اطلاع دارد این درست نیست و فضا را متشنج می‌کند.
سيامک ره‌پيک
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سیامک ره‌پیک، عضو حقوقدان شورای نگهبان قانون اساسی در جمع خبرنگاران در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات واقع در شورای نگهبان، ضمن اشاره به حضور نمایندگان نامزدها در محل ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات، اظهار داشت: فرایند برگزاری انتخابات طبق مراحل قانونی پیش می‌رود و اگر احیاناً مشکلی پیش بیاید، از طریق نمایندگان نامزدها پیگیری می‌شود.
عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به حضور ناظرین شورای نگهبان در صندوق‌های رأی ابراز داشت: این نمایندگان به صورت موردی و ثابت بر روند انتخابات نظارت می‌کنند و تاکنون گزارش ویژه ای به شورا ارسال نشده و صرفاً موارد جزئی اعم از کمبود تعرفه‌ها رسیده است.
وی با بیان این‌که شورای نگهبان با توجه به نیاز‌ شعب مختلف تعداد کافی ناظر در شعب مستقر کرده است، افزود: شورای نگهبان علاوه بر ناظرینی که پای صندوق‌های رأی دارد  2000 بازرس برای نظارت بر فرآیند برگزاری انتخابات در نظر گرفته است و همه این‌ها برای تضمین سلامت انتخابات فعالیت می‌کنند.
ره‌پیک در خصوص گزارش ‌های رسیده به شورای نگهبان درباره روند برگزاری انتخابات بیان کرد: با توجه به گزارشاتی که تاکنون در اختیار قرار گرفته است، بحمد الله انتخابات هم با شور فوق‌العاده و هم با آرامش و اطمینان کامل در حال برگزاری است و امیدواریم تا ساعت آخر رأی‌گیری همین طور ادامه پیدا کند و نتیجه خوبی داشته باشیم.
عضو حقوقدان شورای نگهبان اضافه کرد: در فرایند برگزاری انتخابات شورای نگهبان در کنار سایر دستگاه‌های اجرایی وظیفه نظارت بر روند برگزاری انتخابات را برعهده دارد و تا کنون روند برگزاری تحت نظارت است و پس از پایان گرفتن زمان رأی گیری نیز، همچنان ناظرین شورای نگهبان وظیفه دارند در کنار سایر عوامل اجرایی بر روند شمارش آرای مردم که به امانت به دست آن‌ها سپرده شده است، نظارت داشته باشند.
ره‌پیک در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری رسا مبنی بر این‌که «آیا اعلام کاندیدایی مبنی بر این‌که او پیروز میدان خواهد بود مصداق گمانه زنی در خصوص نتایج انتخابات خواهد بود؟»، گفت: اگر صرفاً بیان نامزد به معنای ابراز امیدواری باشد مصداق گمانه زنی نخواهد بود اما اگر طوری باشد که خود را پیروز قطعی میدان بداند و این را بر جامعه القا کند یا آماری مبنی بر آرای خود پیش از اعلام نتایج عنوان و به گونه ای اعلام کند که از آرا اطلاع دارد این درست نیست و فضا را متشنج می‌کند./9590/پ202/ج
ارسال نظرات