۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۰
کد خبر: ۱۷۷۳۷۶
استاد حوزه و دانشگاه:

بی حجابی عامل اصلی بیماری های روحی در جامعه است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام رنجبر گفت: اگر نسبت به مسأله حجاب و عفاف به عنوان فریضه‌ای الهی نگریسته شود و فرهنگ غالب باشد، جامعه از بیماری روحی و روانی نجات می یابد.
حجاب و عفاف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام رنجبر، استاد حوزه و دانشگاه شبستر امروز در همایش حجاب و عفاف این شهرستان به تبیین مبانی این فریضه الهی پرداخت و اظهار داشت: در آیه 59 سوره احزاب به واژه جلباب اشاره شده که به معنی پوشش سراسری زن است که در قدیم مرسوم بوده است.


وی همچنین با اشاره به آیه 31 سوره نور، خاطرنشان کرد: از کلمات « لایبدین زینتهن الا ماظهر » در این آیه از قرآن این‌گونه برداشت می شود که حجاب مقدار پوششی است که زینت‌های بدن زن را بپوشاند، این در حالیست که روایات متعددی از رسول گرامی اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) بر مفهوم و تفسیر این آیات تصدیق شده است.


حجت الاسلام رنجبر با بیان این‌که قرآن کلیات و اصول و روایات مصادیق حجاب را تبیین کرده است، تصریح کرد: وجوب حجاب بر اساس آیات سوره احزاب و نور مشخص شده است، بنابر این بر خلاف تصوری که در عرف وجود دارد، ضرورا حجاب و عفاف تنها به واسطه حاکمیت نظام اسلامی نیست، بلکه واجب شرعی است که بایستی رعایت شود.


این استاد حوزه و دانشگاه خواستار تغییر نگرش جامعه نسبت به مسأله حجاب و عفاف شد و یادآور شد: بسیاری از بحران های فکری، روانی و اخلاقی جامعه نشأت گرفته از انحرافات دینی است، اگر نسبت به مسأله حجاب و عفاف به عنوان فریضه‌ای الهی نگریسته شود و فرهنگ غالب باشد، جامعه از بیماری روحی و روانی نجات می یابد.


وی با اشاره به بحران های عقیدتی، اخلاقی و اجتماعی غرب در عصر حاضر افزود: معضلات و مفاسدی که امروز غرب در نتیجه برهنگی زن به آن دچار شده است، موجب از هم پاشیدگی کانون گرم خانواده شده که این خود باعث بروز بسیاری از ناهنجاری‌ها در سطوح فردی و اجتماعی غرب شده است.


حجت الاسلام رنجبر ماه مبارک رمضان را فرصتی برای تأمل و تفکر در فلسفه احکام دینی و شرع مقدس اسلام دانست و خاطر نشان کرد: رعایت فریضه الهی حجاب و عفاف می‌تواند جامعه را از یک بیماری روحی و روانی نجات دهد و طهارت و پاکی را در آن ساری و جاری سازد.


این استاد حوزه و دانشگاه خواستار بهره مندی آحاد جامعه از الگوهای رفتاری و اخلاقی ائمه اطهار در زندگی شد و گفت: بهترین الگو برای بانوان وجود مبارک حضرت فاطمه زهرا(س) است، تمام آفریده‌ها به خاطر وجود نازنین حضرت صدیقه طاهره(س) بوده و آن حضرت الگوی تمام عیار برای بانوان جامعه محسوب می شود./935/پ202/ب

ارسال نظرات