۰۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۳
کد خبر: ۱۷۸۱۴۲
آیت الله موسوی جزایری:

شهید دغاغله در جنگ مانند عمار و یاسر بود

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به فعالیت های شهید محمد علی دغاغله گفت: از ویژگی های حجت الاسلام والمسلمین شهید دغاغله این بود که فردی معتقد و متعهد به اسلام بود و قبل از انقلاب نیز فعالیت های بسیاری برای جذب جوانان به اسلام می کرد.
آيت الله موسوي جزايري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، شامگاه پنج شنبه، سوم مرداد با حضور در سومین یادواره شهدای قرآنی از ویژگی های شهید محمدعلی دغاغله سخن گفت و بیان داشت: از ویژگی های این مرد بزرگ اعتقاد و تعهد او به اسلام بود و فعالیت های ایشان نه تنها منحصر به پس از انقلاب نیست بلکه این شهید بزرگوار قبل از انقلاب نیز فعالیت های بسیاری برای جذب جوانان کرده است.

 

وی افزود: در سال 53 هنگامی که وارد اهواز شدیم و امامت مسجد جزایری را به دست گرفتیم جوانان با سالمندان مسجد نمی توانستند کنار بیایند و در همه مساجد کشور این مشکل وجود داشت اما امام تأکید کرد که این اختلاف ها باید برداشته شود تا رژیم شاه نتواند با استفاده از این اختلاف ها به اهداف خود دست پیدا کند.

 

استاد عالی حوزه های علمیه خوزستان ادامه داد: در مسجد جزایری کتابخانهای را راه اندازی کردیم و در آن جلسه تفسیر قرآن انقلابی تشکیل داده بودیم که در کنار آن کلاس اقتصادی نیز برای مقابله با مکاتب کمونیسم و مادی گرایی برگزار می شد.

 

نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهارداشت: در این مدت ساواک به قدری برای تشکیل کلاس ها مزاحمت ایجاد می کرد که ادامه کار بسیار سخت شده بود و گاهی اوقات پیغام های تهدید آمیزی برای ما ارسال می کردند.

 

امام جمعه اهواز تصریح کرد: با افزایش فشار ها کسانی باقی ماندند که فریب دسیسه های دشمن را نخورده و بر اعتقادات خود ثابت قدم ماندند و شهید محمد علی دغاغله یکی از آنهایی بود که هرگز از ادامه حضور در مسجد ناامید نشد و ترس و وحشت از ساواک او را از اعتقاداتش جدا نکرد.

 

آیت الله موسوی جزایری به تشکیل گروه های انحرافی و جذب جوانان در آن زمان اشاره کرد و گفت: گروه های مختلفی مانند توده‎ای ها و جریانات چپ که در پشت پرده با یکدیگر همدست بودند برای مقابله با حضرت امام و آموزه های ایشان تشکیل شده بود و به شدت فعالیت می کردند.

 

وی به مظلومیت روحانیت در آن دوران اشاره کرو و افزود: در آن زمان روحانیت در اوج مظلومیت خود قرار داشت و از نمونه های آن می توان به شهید مطهری اشاره کرد که هدف و سیبل حملات دشمن قرار گرفته بود و ناجوانمردانه به شخصیت او حمله می شد اما هرگز از اعتقادات خود کوتاه نیامد.

 

وی تصریح کرد: شهید بهشتی نیز از تخریب دشمنان در امان نماند و افرادی که اینگونه رفتار ها از آنها بعید بود از ورود ایشان به وادی انقلاب جلوگیری می کردند.

 

استاد عالی حوزه های علمیه خوزستان شهادت شهید بهشتی را نشانه اوج مظلومیت روحانیت دانست و بیان داشت: آنقدر در تخریب شهید بهشتی رذالت و پستی به خرج می دادند که قابل تکرار نیست اما خداوند ایشان را به پاداش خود رساند و با شهادت او حقایق بسیاری بر مردم آشکار شد و عدهای از اعمال و رفتارهای زشت خود استغفار کردند.

 

نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: در اوج این جو سازی ها و ترور های شخصیتی بود که کلاس های قرآن و اقتصاد را در مسجد جزایری به کمک حجت الاسلام و المسلمین شهید محمد علی دغاغله تشکیل دادیم و به حق ایشان به معنای واقعی کلمه حجت الاسلام بود.

 

آیت الله موسوی جزایری جذب سرباز برای انقلاب را از اهداف تشکیل این جلسات و کلاس ها عنوان کرد و گفت: شهید محمدعلی دغاغله و عده ای دیگر بودند که کتابخانه مسجد جزایری را برپا کرده و برای سربازی نهضت اسلامی امام خمینی(ره) افراد مختلف را جذب می کردند.

 

وی تأکید کرد: امثال شهید محمد علی دغاغله بودند که انقلاب اسلامی را پیروز کردند و آن را به برکت خون خود زنده نگه داشتند و اگر اینها نبودند دیگر جوانی در جبهه باقی نمی ماند.

 

امام جمعه اهواز از شهید دغاغله به عنوان عمار و یاسر جنگ یاد کرد و افزود: اینها عمار و یاسر های جنگ بودند که جوانان دیگر با محوریت آنها در جبهه ها حضور می یافتند و از اسلام و انقلاب با خون خود دفاع می کردند./9462/پ202/ب

ارسال نظرات