انطباق سبک زندگی با آموزه های دینی مهم ترین دستاورد ماه رمضان
حجت الاسلام علی اکبرزاده، معاون آموزشی حوزه علمیه امام علی(ع) سلماس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان جامعه با تقید بیشتر به باید و نبایدهای دینی، بستر مناسبی برای پویایی و نشاط اجتماعی می شود.
وی با تاکید بر این که ماه رمضان فرصت تمرین برای اطاعت و بندگی خالص خداوند است، گفت: اسراف و گرایش به تجمل گرایی از آسیب های مهم سبک زندگی اسلامی است که در این ماه باید برای دوری از آنها تمرین و ممارست کرد.
این استاد حوزوی کاهش و تعدیل تنش های اجتماعی و اخلاقی را از برکات اجتماعی ماه مبارک رمضان دانست و افزود: انس و ارتباط بیشتر با خداوند در این ماه میزان بهره مندی فرد از فضائل معنوی را افزایش می دهد.
حجت الاسلام اکبرزاده ادامه داد: تقرب به مبانی قرآن کریم اصلی ترین شاخص در دست یابی به سلامت معنوی است به طوری که امروزه بیشتر پزشکان و متخصصان دنیای مدرن علم پزشکی نیز بر تاثیر بارقه های معنوی همچون دعا و مناجات با خدا در تسکین آلام و دردهای جسمی بیماران اذعان دارند.
بهره گیری از ظرفیت تبلیغی حوزه ها در تحقق سبک زندگی اسلامی
این مسؤول احیاء و استمرار فرهنگ سبک زندگی در ماه مبارک رمضان را نیازمند توجه و همت متولیان فرهنگی و استفاده از ظرفیت مساجد و محافل قرآنی برای فرهنگ سازی سبک زندگی معنوی دانست.
وی خاطرنشان کرد: ساده زیستی و الگوگیری از زندگی و سیره نبوی مولفه جامعه اسلامی در سبک زندگی است که نهادینه شدن آن در بین اقشار مختلف تقویت ظرفیت های تبلیغی حوزوی را می طلبد.
حجت الاسلام اکبرزاده بیان داشت: حوزه های علمیه باید به عنوان نماد و مظهر ترویج اسلام ناب محمدی بتوانند با بهره گیری از قالب های بدیع و مخاطب پسند الگوهای عملی سبک زندگی را به خصوص در میان نسل امروز تبیین کنند./936/ت302/ب