نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری:
برای رجایی و باهنر شدن باید کمر خدمت بست
خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام والمسلمین نکونام گفت: شهید باهنر و رجایی درس های بسیاری را به ما دادند و برای رجایی و باهنر شدن باید کمر خدمت ببندیم.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، بعداز ظهر امروز در شورای اداری این استان، اظهار داشت: شهید باهنر و رجایی درس های بسیاری را به ما دادند و برای رجایی و باهنر شدن باید کمر خدمت ببندیم.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام جشنواره شهیدان رجایی و باهنر را رسم خوشایندی دانست که هر ساله با شکوه بیشتری برگزار می شود و اظهار داشت: نظام اسلامی بیش از هر چیز برای نمایش خود نیازمند وحدت و جهت گیری واحد در همه امور است.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: در شهید رجایی دین مداری حرف نخست را می زد و روحیه خدمتگزاری آن از دینش نشأت گرفته بود.
امام جمعه شهرکرد افزود: کسانی که دین را رها کرده اند و دنبال لهو و لعب رفتند بدانند که زندانی کردار خود خواهند بود و دین خود را به دنیا فروخته اند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دو سال است که در این استان خدمت می کنم و کارهای ادارات را تصدیق می کنم این در حالی است که با وجود سوابق گوناگون نمی توان نمره همه را 20 دانست./9457/پ203/غ
ارسال نظرات