۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۷
کد خبر: ۱۸۶۴۱۹
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم:

کمبود اعتبارات مهم‌ترین مانع اجرای طرح‌های فرهنگی در حوزه دین است

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم کمبود اعتبارات برنامه‌ای را مهم‌ترین مانع اجرای طرح‌های فرهنگی در حوزه دین برشمرد.
ديدار حجت‌الاسلام اسکندري، مدير کل تبليغات اسلامي استان قم با آيت‌الله مکارم شيرازي
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام اسکندری، رییس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم شامگاه دیروز در دیدار با حضرت آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی، یکی از مراجع تقلید با ارائه گزارشی از فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی قم، کمبود اعتبارات برنامه‌ای را مهم‌ترین مانع اجرای طرح‌های فرهنگی در حوزه دین ذکر کرد.
وی از کاهش تعداد روحانیان مستقر روستاها به دلیل کمبود اعتبار خبر داد و گفت: از سال گذشته در زمینه اعزام مبلغ و طرح استقرار روحانی مستقر با بحران کمبود اعتبارات مواجه شدیم و متأسفانه تعداد روحانیان مستقر در روستاهای استان از 40 نفر به 25 نفر کاهش یافته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم تأکید کرد: در سه چهار سال اخیر تلاش‌های زیادی برای حل مشکلات زیربنایی کمبود اعتبارات انجام شده ولی توفیقی در این زمینه حاصل نشد و حمایت مجموعه استان از طرح‌های فرهنگی حوزه دین ضعیف بود.
حجت‌الاسلام اسکندری حمایت علما و تشکل‌های مردمی از طرح‌های فرهنگی و دینی را قابل تقدیر دانست و ابراز امیدواری کرد که با توسعه این حمایت‌ها می‌توان کارهای ریشه‌ای و اساسی انجام داد.
به گفته وی، سازمان تبلیغات اسلامی استان قم با وجود این‌که در محدودیت شدید مالی قرار داشت ولی با حمایت سازمان مرکز، کارهای ماندگار و تأثیرگذاری در دو سه سال اخیر انجام داده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم برگزاری دوره‌های آموزشی با حضور هزاران نفر از معلمان و دبیران مدارس استان را یکی از برنامه‌های این سازمان ذکر کرد و افزود: در این دوره‌ها علاوه بر دانش‌افزایی معلمان برای پاسخ به شبهات اعتقادی و دینی دانش‌آموزان، جلسات اخلاق و مهدویت نیز برگزار شد که مورد استقبال مسؤولان آموزش و پرورش و معلمان قرار گرفت.
برگزاری دوره‌های آموزشی قرآن ویژه طلاب خواهر در قم
حجت‌الاسلام اسکندری برگزاری دوره‌های تربیت مربی و مبلغ دینی، همکاری با جامعة‌الزهرا(س) برای برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه طلاب خواهر، تربیت مربیان قرآن در بخش‌های تابعه استان، تأمین مربیان مدارس قرآن، برگزاری دوره‌های آموزشی برای اصناف، تشکیل خانه‌های قرآن در تعدادی از روستاهای استان، برگزاری دوره‌های متنوع برای ائمه جماعات و تشکل‌های مردمی امر به معروف و نهی از منکر، طراحی و راه‌اندازی شبکه اینترانت مساجد را از دیگر فعالیت‌های این سازمان برشمرد.
وی با اشاره به توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی در هیأت‌های مذهبی گفت: در سال گذشته علاوه بر برگزاری دوره‌های تربیت مربی قرآن کریم، به تفسیر قرآن کریم در هیأت‌های مذهبی توجه شده، به گونه‌ای که در سال گذشته 60 جلسه تفسیری در این هیأت‌ها برگزار شد که این تعداد در ماه مبارک رمضان امسال به 180 جلسه افزایش یافت.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم تقویت سایت تبیان قم را یکی دیگر از فعالیت‌های این سازمان ذکر کرد و در مورد مجتمع فرهنگی نور گفت: این مجموعه بزرگ، با وجود محدودیت‌های مالی برنامه‌های اثرگذاری به ویژه در زمینه خانواده و جوانان اجرا کرده است اما مجتمع فرهنگی نور برای تداوم و گسترش برنامه‌های فرهنگی نیاز به حمایت مسؤولان دارد./907/د102/ن
ارسال نظرات