۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۷
کد خبر: ۱۸۷۶۴۸
حجت الاسلام برنجکار:

الگو شدن ایران در بیداری اسلامی نتیجه درون سازی نظام است

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت مدیره کلام حوزه علمیه با اشاره به این که بیداری اسلامی بعد از موفقیت های پی در پی انقلاب ما در علم و تکنولوژی ایجاد شد، گفت: این کشورها صرفا با انقلاب سیاسی پشت سر ما حرکت نکردند اما وقتی استقلال ما را در همه عرصه ها را دیدند الگو گرفتند.
حجت الاسلام رضا برنجکار حجت‌الاسلام رضا برنجکار

حجت الاسلام رضا برنجکار، عضو هیأت مدیره انجمن کلام حوزه علمیه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در تشریح اهمیت درون سازی نظام که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر بوده است، اظهار داشت: موج بیداری اسلامی که تحت تأثیر انقلاب ما شکل گرفت زمانی محقق شد که آنها دیدند ما به مراحلی از پیشرفت علم، تکنولوژی، تولید، انرژی هسته ای، فناوری و نانو دست پیدا کرده ایم.

 

وی افزود: انقلاب سیاسی به تنهایی نتوانست این کشورها را پشت سر ما حرکت دهد، اما آنها دیدند در عرصه فرهنگی و در همه عرصه ها توانسته ایم استقلال خود را حفظ کنیم، دست به تولید بزنیم و موفقیت خود را نشان دهیم، آن هنگام بود که از ما الگو گرفتند و انقلاب ما تأثیر خودش را گذاشت.

 

عضو هیأت مدیره انجمن کلام با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد انحراف در مسیر بیداری اسلامی، گفت: متأسفانه غربی ها این بیداری را خراب کردند و همه را به جان هم انداختند و نگذاشتند مسیر درست خود را طی کند.

 

رییس پیشین پردیس قم دانشگاه تهران ادامه داد: به هر حال همان گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند ما باید در مسیر استقلال و عدم وابستگی حرکت کنیم و نشان دهیم که بر اساس اسلام می شود یک زندگی خوب، مستقل، کریمانه و عزتمند داشت.

 

حجت الاسلام برنجکار در پاسخ به این شبهه که چه اشکالی دارد در این جهان به هم پیوسته و در عصر ارتباطات کشور ما انجام برخی کارها را به دیگران واگذار کند؟ گفت: اگر هیچ دشمنی و تعارضی وجود نداشت و وضعیت دنیا به شکل دیگری بود همه باهم همکاری می کردند و بهتر این بود که ما قسمتی از کارها را انجام دهیم و بخشی را نیز دیگران انجام دهند.

 

وی یادآور شد: اما کشور ما دشمنان زیادی دارد به دلیل این که ما ادعای یک حکومت جدید و استقلال در تمدن، سیاست و فرهنگ داریم؛ ما به لحاظ اعتقادی با کشورهای غربی که بر جهان سلطه دارند همسو نیستیم؛ بنابراین به ما اجازه انجام بسیاری از کارها را نمی دهند نمونه آن را در مسأله هسته ای مشاهده کرده ایم؛ تمدن جدیدی که ما از آن دم می زنیم مبتنی بر اسلام است که از اساس با ظالمان، مستکبران، کفار و تمدن غرب مخالف است.

 

عضو هیأت مدیره انجمن کلام گفت: در چنین شرایطی ما باید توانایی های مهم و استراتژیک را خودمان به دست آوریم، یعنی آن چیزهایی که حساسیت دارد و دیگران به ما نمی دهند را خود کسب کنیم مثلا در بحث مواد غذایی، گندم یکی از اقلام استراتژیک است که باید خودمان تولید کنیم؛ اساس این موضوع به علم برمی گردد و ما باید در علوم مختلف دست به تولید بزنیم.

 

حجت الاسلام برنجکار با توجه به اهتمام ملت ما برای تحقق تمدن اسلامی بیان داشت: بنابراین در بحث علوم انسانی، علوم غربی به درد ما نمی خورد زیرا ما باید مبتنی بر اسلام تولید علم کنیم؛ در علوم فنی، هسته ای و نانو نیز باید خودمان مستقل باشیم و دست به تولید بزنیم زیرا آنها این علوم را در اختیار ما نخواهند گذاشت.

 

وی در تبیین تمدن اسلامی که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، گفت: ما باید بر اساس اسلام یک تمدن نوین اسلامی را تأسیس کنیم؛ نباید تقلید کنیم و باید روی پای خود بایستیم و وابستگی خود را به کشورهای دیگر قطع کنیم، در همین راستا باید دست به تولید و نظریه پردازی در علوم انسانی بزنیم زیرا علوم انسانی مبنای تمدن است.

 

عضو هیأت مدیره انجمن کلام با بیان این که ما با کشورهای جهان سوم و غیرمتعهدها هیچ مشکلی نداریم، تأکید کرد: همه مشکلات ما با غرب و کشورهای استکباری است به همین دلیل باید نسبت به آنها مستقل باشیم، افزون بر این شرایطی که ما داریم، هر ملت زنده ای باید علم در اختیار داشته باشد و خودش تولید کننده علم بوده و مستقل باشد.

 

حجت الاسلام برنجکار با اشاره به این که همه چیز به تولید علم و دانش برمی گردد، گفت: اگر علم و تکنولوژی نداشته باشیم نمی توانیم کارخانه احداث کنیم؛ البته علم به تنهایی کافی نیست، علم باید تبدیل به تجارت و تولید شود و به مرحله عمل برسد؛ به این ترتیب استقلال خود را حفظ کرده و به عنوان یک ملت سربلند که همه به آن نیاز دارند در جهان ظاهر خواهیم شد.

 

وی افزود: در این صورت می توانیم اسلام را به عنوان الگو به جهان معرفی کنیم؛ در روایت داریم که اسلام را از طریق عمل به دیگران معرفی کنید؛ فقط نگویید که اسلام خوب است، شما اسلام را در عمل پیاده کنید و بر اساس آن تمدن خود را طراحی کنید و علوم انسانی و فنی را رشد دهید آنگاه دنیا به سمت اسلام گرایش پیدا می کند و می گویند این چه دینی است که با وجود این همه دشمنی، تمدنی بوجود آورده و این طور در علم پیشرفت کرده است./928/ت302/ج

ارسال نظرات