۱۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹
کد خبر: ۱۸۹۲۳۴

چند خبر کوتاه از سازمان اوقاف و امورخیریه

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: حدود 19 هزار موقوفه با نیت عزاداری و تعزیه داری امام حسین(ع) و 9 هزار موقوفه با نیت اطعام عزاداران حسینی در کشور موجود است که برخی نیز دارای نیات مشترک هستند.
سازمان اوقاف و امور خيريه

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت الاسلام و المسلمین احمد شرفخانی با بیان این‌که در راستای اجرای دقیق و امینانه نیات موقوفات مرتبط با امام حسین(ع)، سوگواره«بصیرت عاشورایی» در 2980 بقعه متبرکه و امامزاده سراسر کشور برگزار خواهد شد، اظهار کرد: در این ایام به منظور برگزاری هرچه بهتر مراسم عزارداری امام حسین(ع) و تبیین فرهنگ عاشورا بیش از 2 هزار روحانی و مبلغ از حوزه علمیه قم و بیش از 2500 روحانی از حوزه‌های علمیه استان‌ها و شهرستان‌های دیگر به سراسر کشور بویژه مناطق محروم اعزام خواهند شد.

وی ادامه داد: نمایشگاه بصیرت عاشورایی شامل 22 تابلوی محتوایی و گرافیکی طی ایام محرم در 2 هزار امامزاده و بقعه متبرکه کشور برگزار خواهد شد.

28 هزار موقوفه با نیت عزاداری و اطعام برای امام حسین(ع) در کشور ثبت شده است

حجت الاسلام شرفخانی با اشاره به راه اندازی خیمه‌های معرفت با هدف پاسخگویی به مسائل شرعی، مشاوره، برگزاری گفتمان‌های دینی و... در امامزادگان کشور گفت: در قالب طرح سوگواره «بصیرت عاشورایی» در 1200 امامزاده و بقعه متبرکه کشور با حضور روحانیون، خیمه‌های معرفت برپا می‌گردد.

 معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: 1300 نمایشگاه عرضه محصولات فرهنگی به منظور ارائه کتاب، نرم افزار و دیگر محصولات و تولیدات فرهنگی در امامزادگان ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مراسم‌های قرائت قرآن و محفل انس با قرآن در امامزادگان تصریح کرد: ایستگاه‌های «همه واقف باشیم» با رویکرد ترغیب و تشویق و ارائه مشاوره به مردم برای ایجاد وقف‌های جدید، با نیات مرتبط با سید و سالار شهیدان در 655 بقعه و امامزاده برپا می‌شود.

حجت الاسلام شرفخانی با اعلام این‌که تمامی این برنامه‌های با هدف اجرای دقیق و امینانه نیات واقفان صورت می‌گیرد، گفت: حدود 19 هزار موقوفه در سراسر کشور با نیت روضه خوانی، تعزیه داری، مرثیه خوانی، عزاداری، شبیه خوانی و ... برای امام حسین(ع) وجود دارد و حدود 9 هزار موقوفه نیز با نیت اطعام عزاداران ابا عبدالله الحسین(ع) در سراسر کشور موجود است که البته تعدادی از این موقوفات دارای نیات مشترک هستند.

 معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: تمامی این نیات در سراسر کشور احصاء شده است و در جهت اجرای این نیات بصورت امینانه، در تمامی شهرهای کشور اقدام خواهد شد.

وی با اشاره به موقوفاتی که با نیات اطعام عزاداران حسینی هستند، تاکید کرد: این اطعام در مراسم‌های عزادارای که همراه با قرائت قرآن، سخنرانی و مدیحه سرایی است، صورت خواهد گرفت و البته در خصوص موقوفاتی که برای اطعام، قید زمان و مکان اعلام شده، طبق همان نیت عمل خواهیم کرد.

حجت الاسلام شرفخانی در پایان با بیان این‌که برنامه‌های ویژه‌ای برای روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی اعم از، برگزاری نماز ظهر عاشورا، حرکت هیات‌های عزاداری و ... پیش بینی شده است، خاطرنشان کرد: کتابچه‌هایی با موضوع تبیین قیام امام حسین(ع) و بصیرت عاشورایی چاپ و بصورت گسترده در امامزادگان توزیع خواهد شد و کتاب‌های ره توشه مبلغان و بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پیرامون محرم و عزاداری نیز ویژه مبلغان و روحانیون چاپ و در اختیار آن‌ها قرار گرفته است و همچنین کتابی ویژه کودکان و نوجوان نیز چاپ شده و در خیمه‌های معرفت به آن‌ها توزیع خواهد شد.

عابد: خانواده نقش تأثیرگذاری در جامعه دارد

قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: مسئله خانواده مسئله بسیار مهمی است ور در جامعه نقش بسیار تأثیرگذاری دارد.

مقام این سازمان در همایش تحکیم خانواده از برگزاری جلسات هم اندیشی به خصوص برای برطرف کردن مشکلات و مسائل زنان در سازمان اوقاف و امور خیریه استقبال کرد و گفت: با برگزاری این گونه جلسات است که می‌توان به خواسته‌های دو طرف در حد امکان جامه عمل پوشاند.

عابد افزود: در سازمان اوقاف احترام گذاشتن به کارکنان و به خصوص زنان یک اصل است و مسئولین در هر فضایی از آن باید از این فرصت‌ها به نحو احسن استفاده کنند.

عابد گفت: هر گامی که زنان در راستای تعالی و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی بر می‌دارند باعث افتخار و موفقیت آن است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش: رشد و آرامش رمز تحکیم خانواده است

همزمان با روز ملی خانواده، همایش تحکیم بنیان خانواده در سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

مهری سویزی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان استعدادهای درخشان در این مراسم با اشاره به نقش و اهمیت زنان در جامعه اظهار داشت: هر انسانی برای خود یک نقش اجتماعی دارد و در کنار آن، برنامه‌های عملیاتی که در راستای تحکیم خانواده انجام می‌شود، می‌تواند در آن بیشتر کمک کند.

وی گفت: بخشی از عوامل تحکیم بنیان خانواده در نوع تشکیل خانواده نهفته است و اگر درست تشکیل بشود، در تحکیم آن نقش خواهد داشت.

وی گفت: گم شده بشریت در تمامی این کره خاکی با هر دیدگاهی رشد و آرامش است و تمامی انبیاء آمدند که این را انجام دهند و مکتب‌های دروغینی هم این ادعا را داشتند.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: گم شده بشریت، رشد و آرامش است و انبیاء آمدند که آن را عملی کنند و نسخه‌هایی را ارائه دادند.

سویزی با اشاره به چگونگی، یک خانواده موفق در جامعه متذکر شد: در برخی خانواده‌ها، آرامش است ولی رشد نیست، آرامشی که در آن رشد نباشد همانند مرداب است چرا که رشدو آرامش راز تحکیم خانواده است.

وی با اشاره به عوامل افزایش دهنده و کاهنده بنیان تحکیم خانواده متذکر شد، در رابطه با همسر، مکانیزم میزان شناخت زوجین از هم بسیار می‌تواند در تحکیم خانواده موثر باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش متذکر شد، خانه باید محل آرامش باشد نه آوردگاه، تا زمینه رشد و تعالی خانواده مهیا شود.

وی افزود: زمان، زبان و زمینه مناسب می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در تحکیم خانه و خانواده داشته باشد، بنابراین شناخت تاثیرگذار است و وقتی انسان شناخت داشته باشد، هم افزایی بیشتر می‌شود.

سویزی مهم ترین عامل برای تحکیم خانواده را موضوع شناخت دانست و افزود: یکی از راه‌های شناخت مصاحبت است، چرا که همدلی و روشنی می‌آورد و بزرگان برآن تاکید بسیار کرده‌اند.

سویزی با بیان احادیث امامان معصوم(ع) در خصوص تربیت فرزندان و خانواده متذکر شد، باید در خانه یک فرهنگ متعادل را برقرار کرد تا از خشونت در درون خانواده پرهیز شود.

سویزی شناخت تربیت ساز نسبت به همسر و فرزندان را مورد تاکید قرار داد و گفت: زوج موفق زمانی به این امر دست خواهد یافت که هر دو این موضوع سازگاری را د رنظر بگیرند.

سویزی در جمع بندی سخنان خود گفت: ما در مسئله تحکیم خانواده، باید به تاثیرگذاری به طرف مقابل تاکید کنیم و عالی ترین تاثیرات بر دیگران زمانی است که تغییرات را در دیگران ایجاد کنیم.

مشاور امور بانوان سازمان اوقاف: برنامه ریزی کشوری باید در جهت تحکیم بنیان خانواده باشد

مشاور امور زنان در سازمان اوقاف و امور خیریه بر برنامه‌ریزی برای رشد و تعالی زنان در عرصه‌های مختلف و تحکیم خانواده تاکید کرد.

معصومه فرزانه مشاور امور بانوان در سازمان اوقاف و امور خیریه روز سه شنبه 14 آبان در جمع زنان شاغل در سازمان اظهار داشت: به فرموده مقام معظم رهبری مسائل زنان و خانواده جزو مسائل اصلی و درجه اول کشور است و باید مسئولان به این امر مهم توجه کنند تا براساس آن برای تحکیم بنیان خانواده برنامه‌ریزی کنند.

وی با اشاره به حضور زنان در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی و مبارزه با دشمنان قسم خورده نظام تاکید کرد: باید تلاش کرد تا به نحوی برای زنان برنامه‌ریزی کرد که هم نسبت به تحکیم بنیان خانواده و هم جامعه اقدام شود.

مشاور امور زنان در سازمان اوقاف و امور خیریه، حضور زنان و فرزندان آن‌ها در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را نمونه بارزی از تربیت پذیری اسلامی و اسلام انقلابی دانست و گفت: زنان ما گوش به فرمان ولی امر مسلمین فرزندان خود را در روز 13 آبان به صحنه آوردند.

فرزانه خاطرنشان کرد: زنان فرهیخته کشور ما که تربیت یافته مکتب امام راحل هستند، توانستند در روز 13 آبان بار دیگر با فریاد مرگ بر امریکا، شعور انقلابی خود را به جهانیان نشان دهند./966/د101/ی

ارسال نظرات