تاکید امام جمعه اصفهان بر لزوم ورود روحانیان به فضای مجازی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان امروز در جلسه شورای مرکزی ائمه جماعات اصفهان، فضای مجازی را بهترین بستر برای پیشبرد اهداف اسلام و اهل بیت (ع) دانست و گفت: پیشرفت تکنولوژی در فضای مجازی آسیب نیست، بلکه فرهنگ استفاده از آن می تواند آسیب زا باشد.
وی خاطرنشان کرد: همانگونه که مخلوقات خدا چون دست و چشم و گوش، هم می تواند نعمت باشد و هم نغمت، کاربرد تکنولوژی های روز نیز بنا به این که در اختیار چه کسی قرار دارد، به آسیب و تهدید و یا فرصت تبدیل می شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری بهره بردن صحیح از وقت و زمان را اولین گام در بهبود مدیریت اقتصادی دانست و گفت: همانطور که در فرمایشات رهبر معظم انقلاب دیده می شود، تحول اقتصادی علاوه بر مدیریت مسؤولان، عزم ملی و همت مردم را طلب می کند.
وی اظهار داشت: بالا رفتن ساعت مفید کار، از سوی کارمندان و کارگران، استفاده از زمان از سوی دانش آموزان و دانشجویان، توجه به جلوگیری از اسراف و تبذیر از سوی مادران خود گام های مؤثری است که در جهت شکوفایی اقتصادی کشور تأثیرگذار است.
آیت الله طباطبایی نژاد بر جلوگیری از اسراف در دستگاه های دولتی و عمومی تأکید کرد و گفت: ساخت آمفی تئاتر های متعدد از سوی ادارات مختلف مصداق بارز اسراف و هدر دادن بیت المال است چرا که بیشتر روزهای سال بدون استفاده بوده و هزینه های نگهداری آنها بسیار زیاد است.
وی تصریح کرد: استانداری می تواند یک آمفی تئاتر بزرگ و دو آمفی تئاتر کوچک بسازد و همه دستگاه ها برای برنامه های خود از آنها استفاده کنند.
وی درست خرج کردن را در محقق شدن اقتصاد مقاومتی مهم تر از کسب درآمد دانست و گفت: سرمایه ممکن است از راه های مختلفی به دست آید، لذا آنچه از همه مهم تر است نحوه خرج کردن و تدبیر در امور است.
در ابتدای این جلسه آیت الله سید ابوالحسن مهدوی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سخنی از امیرالمؤمنین(ع) در تعریف فرهنگ گفت: ارزش هر انسان به طرز تفکر اوست که چه چیز را خوب می داند و چه چیز را بد می داند و فرهنگ چیزی جز این نیست.
وی با بیان این مطلب که مدیریت جهادی بر عهده روحانیان است، خاطرنشان کرد: باید فعالیت های فرهنگی به گونه ای باشد که مردم بتوانند ارزش های دینی را خوب و فرهنگ غربی را بد بدانند./1305/پ202/ب