توجه به مکارم اخلاقی شاخصه اصلی حوزه های علمیه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، آیت الله سید کاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در گلستان ظهر امروز در جمع طلاب مدرسه علمـــــیه الزهراء(س) گرگان با بیان این که مسؤولیت اصلی حوزه های علمیه شناخت فرهنگ راستین و انتقال آن به مردم است، تصریح کرد: حوزه های علمیه به عنوان پیشگامان عرصه دین رسالت مهمی در ترویج مبانی دینی در جامعه بر عهده دارند.
وی با بیان این که ظرفیت های امروز مدارس علمیه بهترین فرصت برای علم آموزی است، گفت: امروز به برکت پیروزی انقلاب اسلامی شاهد رونق مناسب مدارس علمیه برادران و خواهران هستیم که باید در جهت فراگیری علوم حوزوی به خوبی استفاده شود.
امام جمعه گرگان با بیان این که همه توان طلاب باید در جهت علم آموزی و تهذیب نفس استفاده شود، خاطرنشان کرد: فرصتی که امروز در حوزههای علمیه برای طلاب به وجود آمده است در گذشته به هیچ عنوان وجود نداشته است.
آیت الله نورمفیدی با تأکید براین که توجه به مکارم اخلاقی ویژگی و شاخصه اصلی حوزه های علمیه در تاریخ بوده است، افزود: علم بدون اخلاق تعالی بخش نخواهد بود.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که طلاب و روحانیان در تاریخ همواره بهترین الگو برای جامعه بودند، تصریح کرد: بسیاری از الگوهای علمی و اخلاقی جامعه امروز در حوزه های علمیه پرورش یافته اند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان این که غرب با ارائه الگوهایی غیر دینی و فرهنگی تنها به دنبال انحطاط فکری نسل جوان جامعه است، خاطرنشان کرد: مبانی بی ریشه و هویت غرب تنها هویت دینی و انقلابی نسل جوان جامعه ما را هدف قرار داده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بحث پیرامون فخر و خودنمایی پرداخت و بیان داشت: رذیلت فخر و مفاخره از صفاتی است که همیشه در جان بشر وجود داشته و انسان با توجه به امتیازی که کسب می نماید خود را برتر از دیگران می بیند و فخر فروشی می کند.
امام جمعه گرگان با بیان این که خداوند به واسطه دین مبین اسلام آن چه در دوران جاهلیت موجب تفاخر می شد را از بین برد، افزود: در منطق اسلام آنچه موجب برتری می شود تقوی و اطاعت از اوامر پروردگار است.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی تصریح کرد: فرهنگ ریشه و اساس زندگی است و مسؤولیت اصلی ادیان الهی فرهنگ سازی است.
آیت الله نورمفیدی بیان داشت: کسانى که در جامعه قدر و منزلتشان بالا مى رود و مورد توجه مردم قرار مى گیرند، همین امر، وسیله ای برای امتحان آنان خواهد شد.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: در مکتب اسلام، تواضع براى اشخاصى که در جامعه به رفعت درجه نایـل مى شوند، به مراتب ارزنده تر است، حضرت علی (ع) فرمودند که در دگرگونی حالات، گوهر وجودی و لیاقت درونی مردان شناخته میشود.
وی در ادامه به بحث پیرامون عزت پرداخت و تصریح کرد: عزت به معنای داشتن روحیه ی قوی در برابر مصائب و مشکلات است؛ که راه رسیدن به این نوع عزت، بندگی خدا است.
مؤسس مدرسه الزهرا(س) گرگان در پایان خاطر نشان کرد: هرچه انسان دلبستگی، پیوستگی و تعلقش به خدا بیشتر شود روحیه شکست ناپذیری در وی بیشتر می شود./950/پ202/ب