۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۵
کد خبر: ۲۱۲۰۹۲
استاد حوزه و دانشگاه تبیین کرد؛

دعا و مناجات راه درمان تنهایی‌ و اندوه

خبرگزاری رسا ـ حجت‌الاسلام مؤمنی با بیان این که انسان با دعا کردن می‌تواند بر تنهایی‌ و ناآرامی روحی غلبه کند، گفت: شهید تندگویان در سلول انفرادی به ذکر و دعا مشغول بود و هر شب جمعه صدای دعای کمیل وی در سلول انفرادی بلند بود.
حجت الاسلام مؤمني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،‌ حجت‌الاسلام سید حسین مؤمنی، استاد حوزه و دانشگاه همزمان با هشتمین روز از ماه مبارک رمضان در مسجد اعظم قم به تبیین چهار اثر دعا پرداخت و گفت: دعا کردن سبب آرامش روحی، استجابت خواسته‌های افراد، مایه انس و الفت با خداوند و دوری از وسوسه‌های شیطان می‌شود.

 

حجت‌الاسلام مؤمنی اظهار کرد: انسان نگران تنهایی کنونی و تنهایی آینده‌اش است، اما با ایجاد انس و الفت با خداوند و دعا کردن می‌تواند بر این تنهایی‌ها غلبه پیدا کند.

 

استاد حوزه و دانشگاه ابراز کرد: شخصی نزد رسول اکرم(ص) از تنهایی و پیری شکایت کرد و ترس از این داشت که فوت کند و با فردی انس و الفت نداشته باشد، پیامبر(ص) به این شخص فرمود هیچ چیزی بهتر از دعای کردن در درگاه الهی نمی‌تواند مونس تنهایی‌ات باشد.

 

سخنران مسجد اعظم با بیان این که بزرگسالان نیاز روحی به همدم و مونس دارند، گفت: ممکن است در زندگی یکی از همسران فوت کند و این افراد به خاطر فرزندانشان تا آخر عمرشان ازدواج نکند؛ بزرگسالان بیشتر از جوانان نیاز روحی به همدم و مونس دارند؛ بنابراین بر فرزندان و و نزدیکان آن‌ها لازم است که مقدمات ازدواج آن‌ها را آماده کنند.

 

وی به خاطره‌ای از شهید تندگویان در اسارت اشاره کرد و گفت: شهید تندگویان در سلول انفرادی به ذکر و دعا مشغول بود و هر شب جمعه صدای دعای کمیل وی در سلول انفرادی بلند بود.

 

دعای باعث محفوظ ماندن انسان از شر شیطان می‌شود

 

حجت‌الاسلام مؤمنی با بیان این که دعا کردن سبب محفوظ ماندن انسان از شر شیطان می‌شود، اظهار کرد: کسی با خدا ارتباط داشته باشد هیچ زمانی دچار وسوسه‌ها شیطان نخواهد شد.

 

استاد حوزه و دانشگاه به حدیثی از امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: فریب و وسوسه‌های شیطان در پنج دسته افراد اثر نمی‌گذارد، اما بقیه دچار وسوسه‌های آن می‌شود؛ کسانی که در تمام امور چنگ به ریسمان الهی بزنند و اعتماد کامل به خداوند داشته باشد؛ افرادی که بسیار ذکر خدا را بگویند؛ اشخاصی که خیرخواه باشد و برای دیگران از خداوند خوب طلب کند؛ افرادی که مصیبت بر آن‌ها وارد شده است ولی زیاد بی‌تابی نکند و کسانی که به روزی که خدا تقسیم کرده است راضی باشند.

 

حجت‌الاسلام مؤمنی گفت: شهادت حاج آقا مصطفی خمینی برای امام راحل بسیار سنگین بود، ایشان هیچ وقت برای او گریه نکرد؛ اما  هنگام روضه برای سیدالشهدا(ع) اشک می‌ریخت.

 

 وی در پایان سخنانش فرهنگ سلام کردن را یکی از عبادت‌های مهم برشمرد و گفت: مؤمنان در جمع‌های خود باید بلند سلام کنند و افشای سلام کینه و دشمنی را از دل می‌برد و موجب انس و الفت میان همدیگر می‌شود./998/پ202/س

ارسال نظرات