نخستین نشست تبیینی جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، نخستین نشست تبیینی جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی در ساختمان جبهه انقلاب اسلامی، با حضور ابوذر منتظر القائم و افراد متخصص و البته مخالف و موافق این طرح برگزار شد.
بحث درباره شورای عالی فضای مجازی، ایجاد کردن مرز در فضای مجازی، فرمان های مقام معظم رهبری در مورد فضای مجازی، استفاده کردن از شبکه های مجازی داخلی به جای شبکه های بیگانه و مضرات در اختیار گذاشتن نسل سوم اپراتور ها بدون فرهنگ سازی مناسب در اختیار افراد از جمله مباحثی بودن که در این نشست مطرح شد.
در ابتدای این جلسه آقای روح الله مومن نسب به عنوان مجری این نشست شروع به سخنرانی کرد، وی در مورد تشکیل شورای عالی فضای مجازی بیان داشت: این شورا در سال 91 و به فرمان مقام معظم رهبری تشکیل شد و سه سال از تشکیل این شورا تا به امروز میگذرد ولی ما شاهد کار خاصی از سوی این شورا نبودهایم و برای کار کردن در فضای مجازی به مسؤولین هیچ امیدی نیست و باید خود افراد انقلابی با هم متحد بشوند و این مهم را انجام دهند.
وی در مورد فرمانهای مقام معظم رهبری به مسؤولین برای اصلاح امور در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری برای راحتتر شدن کار مسؤولین چهل فرمان در رابطه با فضای مجازی به آنها داده است که در هر فرمان یک راه کار هم قرار دارد و حتی زحمت فکر کردن هم از دوش مسؤولین برداشته شده و فقط باید به این رهنمود ها عمل میکردند که البته بعد از این همه مدت هنوز این مطالبات عملی نشده است و این نشان از بی توجهی مسؤولین دارد.
مومن نسب در رابطه با در اختیار قرار دادن نسل سوم اپراتور برای مردم گفت: اگر اینترنت پرسرعت را بدون فرهنگ سازی و پیش مقدمه در اختیار مخاطبین قرار دهیم ممکن است خسارات جبران ناپذیری را متحمل بشویم و متاسفانه هنوز این فرهنگ سازی در کشور ما صورت نگرفته است ولی این امکانات را در اختیار مردم قرار میدهند.
ابوذر منتظر القائم نیز در این نشست گفت:در فضای مجازی نیز مانند دنیای حقیقی نیاز به حد و مرز داریم و باید مرزهای خود را در فضای مجازی مشخص کنیم تا بتوانیم به درستی از این مرزها دفاع کنیم.
وی در خصوص سرویس ایمیل های داخلی مطالبی را بیان کرد و گفت: ما باید به جای ایمیل های غربی که سرور آنها در خارج از کشور قرار دارد از ایمیلهایی که داخلی هستند و سرور آنها در داخل کشور قرار دارد استفاده کنیم تا از خطرات احتمالی مانند دزدی کردن اطلاعات و یا مورد جاسوسی قرار گرفتن در امان باشیم و در ضمن سرویسهای جاسوسی با استفاده از سوابق ما در فضای مجازی میتوانند آنالیزهای دقیقی نسبت به شخصیت ما کسب کنند و بعد ها اگر ما شخصیت مهمی در کشور شدیم با استفاده از همان اطلاعات به ما ضربه بزنند.
منتظر القائم در خصوص حمایت از نرم افزارهای داخلی بیان کرد که ما باید به صورت یک پارچه و متحد از تولیدات داخلی استفاده کنیم و در ابتدای کار نواقصی که در این نرم افزارها وجود دارد را تحمل کنیم تا انشالله سطح کیفیت این محصولات به درجه مطلوب برسد./9663/پ202/ب