۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۲
کد خبر: ۲۲۱۶۸۸
مدیر مدرسه علمیه خواهران ام ابیها:

اقدامات فرهنگی راهکار مقابله با مسأله تحدید نسل است

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه خواهران ام ابیها وظایف حوزه‌های علمیه، دولت، مجلس و سایر نهادها در زمینه تبیین خطرات کاهش جمعیت و بالا رفتن سن ازدواج را سنگین ارزیابی کرد و گفت: فرهیختگان اعم از حوزوی‌ و دانشگاهی باید در این زمینه فرهنگ سازی کنند.
تحديد نسل

سیده فاطمه موسوی مدیر مدرسه علمیه خواهران ام ابیها در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به تبیین علت‌های بالا رفتن سن ازدواج در جوامع به ویژه در کشور ما پرداخت و گفت: این موضوع می‌تواند علت‌های مختلفی داشته باشد اما آنچه به ذهن می‌رسد این است که ما با سیره و مشی تربیت دینی خود فاصله گرفتیم به همین دلیل دچار این معضلات و مصیبت‌ها شدیم.

 

وی با اشاره به خطرات تحدید نسل، اظهار داشت: پیامدهای تحدید نسل می‌تواند کاهش نسل جوان به عنوان بازوی کشور در مسائل فکری و اقتصادی و پیر شدن نیروهای کار و فعالیت را سبب شود که منجر به مهاجرت‌های کاربر غیر ایرانی و تداخل نسل‌ها نیز می‌شود.

 

مدیر مدرسه علمیه خواهران ام ابیها با اشاره به این‌که تحدید نسل برای خانواده‌ها از نظر اخلاقی و تربیتی، روحی و روانی تاثیرگذار است بیان داشت: چیزی که در دین ما بسیار بر آن تاکید شده روابط اجتماعی و صله رحم است و این امر با وجود اقوام صورت می‌گیرد اما دشمن تلاش می‌کند تا ما اقوام را به عنوان پشتوانه خانواده نداشته باشیم به همین دلیل ما را به کاهش تعداد فرزندان تشویق می‌کند.

 

موسوی درباره تبعات کاهش تعداد فرزندان ابراز کرد: پدر و مادر فرزند را به عنوان امید آینده نگاه می‌کنند و اگر تعداد فرزندان زیاد باشد می‌توانند کمک خوبی برای پدر و مادرها باشند اما اگر تعداد فرزندان محدود یا به سوی تک فرزندی سوق داده شود تمام هزینه‌ها در آنها منحصر شده انتظارات و توقعات بالا رفته که این انتظارات و توقعات بالای آنها در مسائلی مانند ازدواج نیز دیده می‌شود.

 

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید مبنی بر خطرات کاهش جمعیت در کشور گفت: براساس آیه قرآن که می‌فرماید: شما کم بودید ما شما را زیاد کردیم، افتخار مسلمانان به تکثر است به ویژه جامعه شیعه که اندیشه ولایی دارد باید در زمینه تکثیر جمعیت اقدامات جدی داشته باشد.

 

مدیر مدرسه علمیه خواهران ام ابیها افزود: دشمن تلاش می‌کند با برنامه‌ریزی حساب شده از طریق کاهش نسل در تمام ابعاد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به ما ضربه بزند اگر ما در راستای خواسته های آن ها عمل کنیم آن ها به هدف مطلوب خود رسیده اند.

 

موسوی وظایف حوزه‌های علمیه، دولت، مجلس و سایر نهادها در زمینه تبیین خطرات کاهش جمعیت و بالا رفتن سن ازدواج را سنگین ارزیابی کرد و افزود: مجلس وظیفه دارد که از لحاظ قانونی موانع را از سر راه جوانان برداشته و دولت نیز به عنوان مجری قانون این قوانین را اجرا و فرهیختگان اعم از حوزوی‌ و دانشگاهی باید در این زمینه فرهنگ سازی کنند.

 

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر این‌که در دو دهه اخیر کشور ما باید از مسیر کاهش نسل برمی‌گشت، گفت: برای برگشت از مسیر کاهش نسل باید ابتدا اعتقاد و فکر مردم درست شود تا ازدیاد نسل را راحت بپذیرند در ابتدا باید مسؤولان، حوزویان، علما و فرهیختگان به این اعتقاد و باور برسند و در این زمینه تبلیغات و فعالیت‌های زیادی را انجام دهند./807/ت302/ب4

ارسال نظرات