۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۶
کد خبر: ۲۲۶۰۸۰
امام جمعه زاهدان:

توسعه سیستان و بلوچستان مستلزم همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی‌فقیه در استان سیستان و بلوچستان گفت: تحقق توسعه استان بر اساس برنامه‌ریزی دولت مستلزم همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی است.
حجت الاسلام و المسلمين عباسعلي سليماني، نماينده ولي فقيه در استان سيستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته زاهدان با اشاره به همت دولت برای پیشرفت و ترقی استان‌های محروم کشور به ویژه سیستان و بلوچستان از مسؤولان دستگاه‌های اجرایی استان خواست برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای در دستورکار دولت نظر واحد داشته باشند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا سال 87 حداکثر اکتشافاتی که درون استان صورت گرفت خیلی محدود بود اما از سال 87 تا به امروز در دولت قبلی و فعلی این استان در عرصه ذخایر فلزات کشور سهم مهمی را به خود اختصاص داده است.

 

امام جمعه زاهدان ادامه داد: سیستان و بلوچستان در زمینه شاخص‌های معدنی در کل کشور حرف نخست را می‌زند که وجود ذخایر غنی شاخص شامل مس، آهن، نیکل، تیتانیوم و طلا مهر تأییدی بر این ادعاست.

 

آیت‌الله سلیمانی با بیان اینکه در گذشته به دلیل چشمگیر نبودن اکتشافات، سرمایه‌گذاری در داخل استان جز در عرصه سیمان در دیگر بخش‌ها انجام نمی‌شد گفت: امروز به دست دولت‌مردان ساخت کارخانه مس چهل کوه، مقدمات احداث کارخانه‌های فرآوردی آنتیموآن در سفیدابه، فرآوری طلا در بزمان و تیتانیوم در فنوج در حال انجام است.

 

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: اجرای هر یک از این پروژه‌ها زمینه اشتغال هزاران نفر را فراهم خواهد کرد.

 

امام جمعه زاهدان افزود: توسعه فرآورده‌های ذخایر انرژی و فعالیت‌های کشاورزی با روش‌های نوین و اصلاح الگوهای کشت نشان از در مسیر توسعه قرار گرفتن این استان در سایه حمایت مستقیم دولت دارد.

 

آیت‌الله سلیمانی افزود: ایران اسلامی با وجود پهناوری، داشتن ذخایر غنی معدنی، تنوع آب و هوایی و تنوع تولیدات کشاورزی نتوانسته جمعیت خود را اداره کند که این موضوع برمی‌گردد به اینکه دولت در این عرصه سرمایه‌گذاری فکری لازم را انجام نداده است.

 

وی اظهار داشت: به دلیل نبود یک برنامه‌ریزی درست معاون امور اجتماعی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چند سال قبل اعلام کرد حدود 15 درصد جمعیت ایران زیر خط فقر هستند و 25 درصد نیز فقر نسبی دارند که به طور قطع این آمار رو به افزایش است.

 

آیت‌الله سلیمانی تأکید کرد: کاهش این آمار مستلزم تحول در عرصه‌های گوناگون کشور و در بخش معدن سیستان و بلوچستان است که با توجه ویژه مسؤولان امروزه این نگاه به استان شکل گرفته است.

 

وی گفت: از استاندار سیستان و بلوچستان توقع داریم با همکاری تمام مسؤولان اجرایی شرایط لازم را برای روانسازی حضور سرمایه‌گذاران در استان فراهم کند./998/د101/ب4

ارسال نظرات