۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۷
کد خبر: ۲۲۹۰۴۱
استاد حوزه علمیه:

ایمان راسخ، بصیرت و استقامت ویژگی مشترک جوانان کربلا بود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه با اشاره به نقش حضرت علی اکبر(ع) در کربلا ، گفت: ویژگی‌ مشترک جوانان کربلا، ایمان راسخ، بصیرت و استقامت است.
حجت الاسلام مهدوي ارفع

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع، استاد حوزه علمیه، در سلسله برنامه های تبلیغی محرم الحرام حرم مطهر رضوی با اشاره به جوان کربلا حضرت علی اکبر(ع)، خطاب به جوانان گفت: شما نمی توان مانند او باشید اما می توانید زندگی خود را مثل او تنظیم و در همان افق حرکت کنید که از ما بیش از این هم خواسته نشده است.

 

وی، ایمان راسخ، بصیرت و استقامت را از ویژگی‌های مشترک جوانان کربلا عنوان و تصریح کرد: نقل از است از پیامبر(ص) که هنگامی که مبعوث شدم پیرمردان با من مخالفت و جوانان با من هم عهد و هم پیمان شدند؛ جوانان بودند که پای دین ایستاند.

 

وی اضافه کرد: اگر پای دین در میان باشد و خطری دین را تهدید کند، این جوانان هستند که پیشقدم برای دفاع می‌شوند در گلزار شهدا این موضوع کاملا روشن است که بیشترین درصد شهدا نوچوانان و جوانان بودند.

 

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: اسلام، دفاع مقدس، علم و فناوری به دوش جوانان است چون ‌دلبستگی و رغبتی نسبت به دنیا ندارند؛ روحیه جوانی غوغا کننده است، اگر ضمیمه فرهنگ حسینی نیز شود فوق العاده می‌شود.

 

حجت الاسلام مهدوی ارفع افزود: از امام رضا(ع) پرسیده شد: چرا به امام حسین(ع) کشتی نجات و چراغ راه گفته می‌شود، مگر همه شما  ائمه چراغ هدایت و کشتی نجات ما نیستید؟ امام در پاسخ فرمودند: کشتی حسین(ع) هم سریعتر به مقصد می رسد هم وسیع تر است. منظور امام از این بیان، وجود اصحاب فراوان به خصوص جوانان بود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فراز  «اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیاىَ مَحْیا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ» در زیارت عاشورا، اظهار کرد: کربلا هم حیاتش هم مماتش بی نظیر بود؛ سیدالشهدا(ع) و یاران ایشان به برترین حیات و ممات رسیدند که هم خودشان و هم خدا راضی بودند؛ رشادت، صبر، استقامت و شجاعت را باید از کربلا آموخت.

 

استاد حوزه علمیه با بیان این‌که زیارت عاشورا دعایی بی نظیر است، تصریح کرد: رضایت یک محور از حیات آن‌ها است که در سرتاسر کربلا  نیز دیده می‌شود؛ انسان‌هایی که از نظر عوام و خواص به ظاهر در سخت ترین عرصه های زندگی بی نظیرترین روش را ارائه کرده اند.

 

حجت الاسلام مهدوی ارفع ابراز کرد: کسانی که حسینی زندگی می‌کنند تحت هیچ شرایطی عهدشکنی نمی‌کنند و عوض نمی‌شوند، زمانی که همه به سوی باطل های روزگار  کمی تمایل پیدا کنند آن‌ها سر آرمان ها خود می ایستند.

 

استاد حوزه علمیه یادآور شد: امروز ماهم می‌توانیم مانند آن ها باشیم باید دعا و عمل کنیم. اولین قدم برای حسینی زندگی کردن، دست خود انسان و مابقی دست خدای عالم است./1308/پ202/ب5

ارسال نظرات